promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tolvai Reni valami illegálisat szív, és még a melleit is kirakta
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tolvai Reni Olaszországban igyekszik levezetni a feszültséget, és illegális dologra buzdítja a rajongóit.

Úgy döntött Tolvai Reni, hogy neki is el kell kicsit menekülnie Magyarországról nyáron, így Olaszországra esett a választása. Egy korábbi posztjában még dinnyét majszolgat a nagy melegben, de az újban már úgy döntött, hogy kipróbálja az újfajta elektromos cigarettát, vagyis az Elf Bart, amit Magyarországon csak manórúdnak becéznek.

Az énekesnő angolul írt a posztjához, de az egész nyers fordításban valahogy így nézni ki magyarul:

„B*szódjon meg a rendszer, legyél boldog, szívj, amit akarsz, érezd jól magad gyönyörű testedben, mosolyogj és legyél kedves mindenkivel!”

Szóval Tolvai Reni most jelenleg mindenkit arra bíztat, hogy akármennyire illegális jelenleg hazánkban, nyugodtan szívja csak az Elf Bar-t, ha ahhoz van kedve.

A Manórúd régóta elérhető volt, lehetett is látni kiülős szórakozóhelyeken, hogy néhány dohányos kipróbálta, de most vágott bele igazán a hódító útjába. Az a baj, hogy rossz helyen, mivel a tinik és az általános iskolások kaptak rá a legjobban az eldobható elektromos cigarettára.

Azt Zacher Gábor is elmondta régen, hogy az Elf Bar legtöbb fajtája tartalmaz nikotint, ezért ugyanúgy függőséget tud okozni, mint bármelyik másik dohánytermék. Jelenleg interneten könnyen beszerezhető a 18 év alatti korosztály számára is.

Még hosszú időnek kell eltelnie ahhoz, hogy pontos képet kapjunk az Elf Bar hatásairól. Egyelőre nincsenek adatok, hogy pontosan mit is tüdőz le a használója, így egészségkárosító hatásairól sem tudunk semmit.

Nem olyan rég átfogó akciót indít a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) és a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága (SZTFH) az Elf Bar kereskedelme ellen. Már nem csak a kereskedelme, de a manórúd birtoklása, külföldről saját célra történő rendelése is törvényellenes.

Olaszországban jelenleg nem tilos az Elf Bar, így Tolvai Reni ezért is csapott le egyre. Most megmutatjuk a dinnyés, valamint a cigarettázós fotóját is nektek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás