promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan átlátszó Vasvári Vivien csipkés fehérneműje, hogy szinte mindenét látni lehet
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Vasvári Vivien fehérneműje nem sokat hagy a fantáziának, az biztos.

A Feleségek luxuskivitelben című reality gyönyörű sztárja, Vasvári Vivien sokak szerint az ország egyik legkívánatosabb nője, aki a képein általában úgy néz ki, mint egy életre kelt Barbie baba. Ez nem véletlen, hiszen gyakran megesik, hogy a fotóinál erősen megcsúszik a „grafikus” keze, és annyi szépítő filter kerül a hírességről készült felvételekre, hogy a végeredmény kicsit sem hasonlít a valóságra – de nem baj, mivel a színésznő mindenhogy brutálszexi.

Kevesen tudják, de Vasvári Vivien az Instagram egyik legjelentősebb magyar felhasználója, hiszen már több mint 667 ezer követővel rendelkezik a platformon, ami azt jelenti, hogy a lakosság jelentős része kíváncsi rá, és természetesen a már-már egészen intim képeire. Ő pedig minden bizonnyal pontosan tudja, hogy mi kell a népnek, mivel most is egy elképesztően vadító fotóval jelentkezett.

Vasvári Vivien egy sötétzöld, eléggé átlátszó, csipkés fehérneműben pózol a felvételen, ami pillanatok alatt felforrósítja a hangulatot, hiszen a híresség nemcsak hatalmas dekoltázst villant rajta, hanem egyesek szerint még „alul” is többet fed fel a kelleténél – de az utóbbi persze az emberek fantáziájára van bízva még úgy is, hogy a kép nem sokat hagy a képzeletnek.

Vasvári Vivien ismét bebizonyította, hogy valóban ő az ország egyik legcsábítóbb MILF-je, aki bárkit képes az ujjai köré csavarni mindössze egyetlen képpel. Rég volt, hogy ilyen dögös meglepetéssel kedveskedett a követőinek, úgyhogy örülhetnek a színésznő hódolói, hiszen a lent látható felvétel valóban nem semmi, szóval mindenkinek látnia kell:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás