promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez az idősebb férfi Schobert Lara szerelme, jelentős a korkülönbség
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Schobert Lara szívét egy jóval idősebb férfi hódította meg.

Schobert Lara régebben borzasztóan kapcsolatfüggő volt, de az elmúlt időszakban rájött, hogy nem kell együtt lennie valakivel ahhoz, hogy boldog legyen. Schobert Norbi és Rubint Réka legidősebb gyermeke rájött arra, hogy ha szingli, akkor annak van egy nagyon komoly előnye, hiszen férfiak nélkül sokkal stresszmentesebb az élete.

Persze nyilván örülne annak, ha betoppanna hozzá az igazi szerelem, és úgy tűnik, erre most minden esély megvan. A Bors információi szerint ugyanis ismét párkapcsolatban él Schobert Lara, ráadásul egy idősebb férfival.

A korkülönbség nem csekély, az idén 20 éves Larát egy 10 évvel idősebb focista hódította meg, akinek a kilétét egyelőre homály fedi. A fiatal lány nemrég Bécsben járt új lovagjával, akivel egy romantikus vacsorán is részt vett. Lara ekkor egy sejtelmes fotót tett közzé a közösségi oldalán, egy vörös rózsát tartott a kezében, de azt nem mutatta meg, hogy kitől kapta.

Sajtóinformációk szerint a 29 éves férfi a Kazincbarcikai SE focistája, aki az elmúlt évek alatt játszott a Paksnál, a Siófoknál, és Szolnokon is. Szemmel láthatóan nagy a szerelem közöttük, hiszen míg Lara otthon lakik, párja a Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyei településen él, szóval mondhatni távkapcsolatban vannak.

Schobert Lara eddig se nem megerősíteni, se megcáfolni nem kívánta, hogy új szerelme valóban a kazincbarcikai csapat labdarugója lenne, de hamarosan biztos újabb részletek derülnek ki róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás