promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Randevúra hívta Tóth Gabit az RTL sztárja és boldogan igent mondott, máris lecserélte új párját az énekesnő?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő dolgot vettek fel a kamerák, döbbenten ült a stúdió.

Az egész ország felrobbant, amikor Tóth Gabi és Krausz Gábor kicsivel több mint egy hónapja bejelentették, hogy külön folytatják az életüket és elválnak. Krausz Gábor így a szinglik táborát erősíti, Tóth Gabi azonban már tovább is lépett: a szerelmet új partnere, Papp Máté Bence mellett találta meg.

Azonban a tehetséges énekesnő néha mintha elfelejtené, hogy foglalt a szíve és hajlamos egy vonzó férfi társaságában azonnal flörtölő üzemmódba kapcsolni.

Nem történt ez másképp a Sztárban sztár adásában sem, ahol egy igen kigyúrt, az internet népe számára nem ismeretlen férfi akarta meghódítani a színpadot és nem mellékesen Tóth Gabi szívét.

A reality-k szerelmesei, illetve a közösségi médiát aktívan görgetők azonnal felismerhették a fiatal férfit: Tiv Tivy jött el megmérettetni magát megmutatni, hogy milyen az, amikor ő szerelmes. Sajnos csak saját magába, ahogyan mondta is, azonban nem titkolt szándéka volt, hogy ez megváltozzon: milf vadászatra indult a stúdióba.

A Belga együttes egyik ikonikus számát akarta előadni és bár a zsűri nagyon szimpatizált vele, sajnos a produkciót nem koronázta siker. Viszont nem távozott üres kézzel a Való Világ egykori sztárja: randevút beszélt le Tóth Gabival, aki igent mondott erre és jelezte, hogy bármikor kapható a fiú által felvetett programra.

A stúdió szó szerint felrobbant, Majka fulladozot a nevetéstől, Köllő Babett valószínűleg azt is megbánta, hogy a lábát betette a stúdióba, Pápai Joci meg teljes értetlenségben próbált meg felzárkózni a történésekhez, ami neki volt a legnehezebb: még egy szkander párbajra is kihívta az RTL ismert arca.

Tiv Tivy egyébként régebben kifejezetten népszerű szereplőnek számított a valóság showban, sok ember szívébe belopta magát egyszer, de egyenes jellemével, valamint aranyos, butuska dumájával. Alpvetően teljesen jól hozza a szerethető, kicsit butácska kigyúrt szépfiút és egyáltalán nem lepőnénk meg, ha ennél jóval több is lenne benne. A videóban elhangzik az is, hogy Majka Instagramon összesen 26 oldalt követ és bizony ebbe Tiv Tivy adatlapja is benne van: a rapper régi rajongója a fiúnak és sokat nevetett az olyan ominózus megszólalásain, mint a "Szökik a málna" és az "Ostor ez a láb".

Gabi még egy duettet is bevállalt a férfival, bizonyítván mennyire komolyan gondolja a neki mondottakat, kíváncsiak vagyunk, hogy végül sikerül-e leegyeztetniük azt a bizonyos légyottot:

@markmediahu SZTÁRBAN SZTÁR LESZEK! - Tiv Tivy: Szerelmes vagyok - 4. válogató. Tóth Gabi sem rappelését nem tudjuk figyelmen kívül hagyni, nemhogy Tivy-ét. Még Jocival szkanderozott egyet... #tivtivy #tillattila #pápaijoci #köllőbabett #tóthgabi #majka #majorospéter #tv2 #tv2play #sztárbansztár #sztárbansztárleszek #foryou eredeti hang - MARK & MEDIA
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás