promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlenül megalázó perceket okozott Majka az egyik versenyzőnek, könnyek között távozott a megszégyenített lány a stúdióból
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Megszokhattuk már, hogy Majka nem tesz lakatot a szájára, de most túl messzire ment?

A Sztárban sztár leszek zsúritagjaként ő egyértelműen a szigorúbb zsűritagok közé tartozik. A stúdió sokszor a Tóth Gabival való civakodásától hangos, azonban összességében mindenképpen egy szerethető karaktert hoz, egyéni stílusával és néha csípős odamondogatásával.

Azonban, ahogy ez nem meglepő, hiszen mind jártunk ebben a cipőben, fiatal korában nem ez a szofisztikáltság volt rá jellemző.

Valószínűleg nem sokan emlékeznek rá, de volt a Viva TV-nek egy olyan műsora, ami a mai közerkölcs mellett egészen biztosan nem kerülhetne adásba és ennek bizony Majka is oszlopos tagja volt.

Görög Zitával és a Fiestából is ismert Csordás Tibivel karöltve Majka is zsűritag volt a Szexi vagy nem? című gigaciki produkciónak.

A műsor szörnyen egyszerű: 5 lány és 5 fiú jön be, a zsűritagoknak pedig egy nyomógomb segítségével meg kell válaszolniuk a fent feltett igen egyszerű kérdést: Szexi az illető, vagy nem?

Önmagában azt sem értem, ki jelentkezik egy ilyen műsorba, de lendüljünk ezen túl: biztos rengetegen a felvillanó lámpától várták életük megerősítését. A hölgyek és a férfiak is igen vegyesek voltak, volt aki abszolút megfelelt az akkori kor szépségideáljának és volt olyan is, aki eltért attól.

A feketeleves természetesen akkor jött, amikor a zsűritagok megnyomták a Nem szexi feliratot és Majka keze gyorsabban járt mint Fricska táncosok lába: gyakran csapott le erre a nyomógombra, ezzel sok fiú és lány önbizalmát megtaposva.

Volt, aki könnyes szemmel hagyta el a stúdiót. Ennél már csak az kellemetlenebb, amikor a zsűritagok nem értenek egyet és fennhangon elkezdik megbeszélnie miért nincs igaza annak, aki ezt a lányt/férfit szexinek látja, hiszen elég csak ránézni.

A műsor nézettsége egyébként elég jó volt, így berendeltek belőle egy új évadot, ott a zsűritagok összetétele is változott: Dukai Regina, AFC Tomi és Sugarloaf Szabi döntöttek a jelentkezők külsejéről.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás