promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó követője brutálisan beégette magát, de a Való világ hőse valószínűleg milliókat keresett ebből a buktából és Dubaiból jelentkezett be
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Molnár Anikót körülvevő őrület nem akar csillapodni, minden nap a figyelem középpontjába kerül valamivel.

Az RTL-en nagy sikerrel futó Való Világ széria legtöbb szereplőjét örökre elfelejtjük, azonban néhány szerencsésnek sikerül a víz felszínén maradnia és profitálni az önként vállalt összezártságból.

Az egyik ilyen szereplő Molnár Anikó, aki összesen 134 napot töltött a villában és végül második helyezettként sikerült végeznie.

Azóta is többé kevésbé jelen van a médiában, azonban nemrég teljesen új dologgal borzolta az emberek idegeit: beregisztrált az OnlyFans nevű főképp erotikus tartalmakat megosztó oldalra és nem titkolja, hogy milliókat profitál ebből a vállalkozásából.

Persze fel volt rá készülve, hogy sokan elítélik majd amiatt, mert így keresi a betevőre valót, de azt mondja, hogy a megkeresett pénz és az, hogy végre nyugodt és jó életet tud biztosítani az édesanyjának, valamint hogy bármit megvehet, ami megtetszik neki bőven kárpótolja mindenért.

Azonban most betelt Anikónál a pohár és Tiktok videóval üzent azoknak, akik bár elmondásuk alapján utálják őt és mégis követik a "munkásságát".

Az egyik kommentelő azonban nem hagyta magát és kritizálta Anikót: azt nehezményezte, hogy a sztárt elvileg nem érdekli mások véleménye, most pedig mégis egy olyan videót töltött fel az oldalára, melyben az őt kritizálókat bírálja és igen éles véleményt fogalmazott meg a fotelharcosokkal szemben.

A jószándékú kommentelő természetesen nem akart rosszat, csupán egy kis önazonosságra figyelmeztette a ledéren öltözött közszereplőt. Valamint azt is megemlítette, hogy aki ilyen fajta megélhetést választ magának, annak el kell bírnia a kritikát. Anikó egyébként sokszor válaszol a kommentekre, amiket neki címeznek, így könnyen elképzelhető, hogy a celeb ezt sem hagyja szó nélkül és lesz folytatása.

Anikó egyébként régi álmát váltotta valóra a megkeresett pénzből, Dubai-ból jelentkezett be és elmondása szerint ezzel az egyik bakancslistás élményét ki is tudta pipálni.

Az, hogy meddig tudja elviselni még a felé irányuló rosszindulatot az kérdéses, de ezek a balhék is az malmára hajtják a vizet és a számlájára a milliókat, hiszen minden hírverés jól jön és a negatív reklám is reklám.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás