promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Anikó gusztustalan beszólásokat kap, zseniális módszerrel teszi helyre a rosszakaróit
Borítókép:  tv2play.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Molnár Anikó elárulta, mit gondol édesanyja az új karrierjéről.

Molnár Anikó a közösségi médiában mindig a határokat feszegeti, de sokan pont ezért szeretik. A TV2 Mokka című reggeli műsorának mai adásában arról beszélt, hogy azért is döntött úgy, hogy regisztrál az egyik vetkőzős oldalra, mert így is támogatni akarja az anyukáját anyagilag.

Molnár Anikó saját bevallása szerint előtte nem sokat tudott az oldalról de mikor utána olvasott rájött, hogy ő ezt akarja csinálni. Legfőbb motivációjaként be akarja bizonyítani, hogy 47 évesen is feltudja venni a versenyt a fiatalokkal és megmutatja, hogy ennyi idősen is szexi lehet egy női test.

Anikót a Mokka műsorvezetői, Orosz Barbara és Pachmann Péter is az egekig magasztalta bátorságáért és őszinteségéért.

"Nagyon bevállalós vagy, és nagyon jó, hogy ezt csinálod!"

- mondta Pachmann Péter Anikónak.

Molnár Anikó az interjú egyik részében elmondta, hogy igyekszik nem elszállni a sikereitől.

"Huszonévesen nagyon könnyű szépnek lenni, de 40 felett azért már nehezebb. Szeretném megmutatni, hogy van remény"

– ecsetelte a volt valóságshow-szereplő, és Orosz Barbara is hevesen helyeselt.

Molnár Anikó azt is elárulta, hogy édesanyja is támogatja a bevállalós képeiben, hiszen megbízik benne és a döntéseiben, a pasikkal pedig eddig sem tudott ismerkedni, így ez sem változtat a dolgokon. A bántást is megszokta már, egyeseket mondhatni ki is emel egy szégyenfalra képpel, kommenttel együtt, sőt, már az anyját sem érdeklik a beszólások. A híresség sokakat álszentnek tart amiért vállalhatatlan, gusztustalan kommenteket írnak neki, pedig az unokáikkal, és csecsemővel vannak a profilképükön – majd a Bibliából is idézett:

"Ne ítélj, hogy ne ítéltess."

Molnár Anikó valóban sikeres lett az erotikus képeivel, már nemzetközi szinten is egyre többen követik őt, és esze ágában sincs visszavonulni a vetkőzéstől, de saját elmondása szerint ennél tovább nem menne, tehát pornót már nem vállalna soha. Önbizalomproblémái is vannak, de sokszor kifejezetten kéri, hogy ne retusálják a képeit, mert meg szeretné mutatni a valós testét a követőknek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás