promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi botránya most már a kínai nagy falat is elérte, Norvégia is tőlünk zokogott
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar embereket továbbra is lázban tartja Tóth Gabi viharos szerelmi élete, sokan kattintanak a norvégokat megsirató magyar kislányra is, de a legjobban az érdekelt mindenkit, hogy Kínában hogy hívják Magyarországot.

Ezen a héten ezek voltak a legolvasottabb cikkek.

A legnagyobbat kört egy kínai térkép futotta be, amelyen az európai országok nevei láthatók, az országnevek szó szerinti fordításai kínaiul. Kínában ugyanis úgynevezett hanzikkal írják át ezeket az országneveket. A The Language Nerds ez alapján rendkívül érdekesen fordította hazánk nevét, a cikkből pontosan kiderül, hogyan.

Tóth Gabi korábban már őszintén vallott az betegségéről, de most a Krausz Gáborral való viharos válás azzal fenyegeti, hogy ez kiújúl. Az énekesnő legutóbbi nyilvános szereplései aggodalomra adnak okot, az énekesnő sokszor napszemüvegben lépett fel, fülhallgatóval a fején, ami csak egyet jelenthet.

Hazaiak és külföldiek egyaránt rosszul lettek a Szegedi Halfesztiválon. A szervezők súlyosan elszámolták magukat, ugyanis délre már az összes halászlé elfogyott és pánikhangulatban próbálták kiszolgálni az igazi magyar ízekért érkező vevőket.

Tóth Gabi és Krausz Gábor ellentéte most még kibékíthetetlennek tűnik, de ez az állapot nem tartható fent sokáig. Közös kislányuk, Hannaróza révén is rendszeresen, akár napi szinten egymás életének a részei maradnak.

Magyarországon már megszokhattuk, hogy egyes tehetségkutatókban külföldi számokat is énekelnek a versenyzők, nagy ritkán azonban ennek az ellenkezőjére is akad példa. Az élő adás varázsa és megható dal meglepte a norvégokat.

Okkal lehetünk büszkék gyönyörű nyelvünkre, viszont éppen ami a szépsége, az a nehézsége is. Ezt bárki megerősítheti, aki külföldiként próbálkozott már elsajátítani a nyelvet. Éppen ezért lehet szükség új magyar betűkre!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás