promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hihetetlen, ki juttatta a csúcsra Britney Spears-t a botrányos válása után, régi kapcsolatot elevenített fel
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hihetetlen fordulat Britney Spears életében.

A hírek szerint Madonna párkapcsolati tanácsokat ad Britney Spearsnek, miután az énekesnő alig több mint egy év után szakított Sam Asgharival. Ugyanis a 29 éves Sam a múlt hónapban beadta a válókeresetet, arra hivatkozva, hogy kibékíthetetlen ellentétek vannak kettejük kapcsolatában. A sztár páros még 2016-ban találkozott egymással a Slumber Party című klip forgatásán és nem sokkal a bemutatása után össze is házasodtak. Nem meglepő egy ilyen döntés a celeb világban és most nagyon úgy tűnik, hogy elhamarkodott döntés volt, jóformán a mézeshetekre sem volt túl sok idő.

Ahogyan publikussá vált a határozott döntés a válás mellett, Madonna egyből színre került és biztosította Britney-t arról, hogy átsegíti ezen a nehéz időszakon, majd közös erővel az üzleti sikereiket is fellendítik a zeneiparban.

Egy Madonnához közel álló forrás, a Radar Online hozta le a hírt, mely szerint itt az ideje, hogy Britney-nek szeretetet, útmutatást és támogatást mutassanak neki, ahelyett, hogy manipulálnák vagy kihasználnák. És a popkirálynő nagyon szeretné, ha eljönnevele a következő turnéra, amit már el is kezdtek szervezni.

Madonnának a Britney iránti rajongása egyébként egyáltalán nem meglepő, ugyanis lassan húsz éve annak, hogy zenei kapcsolatuk sokkal inkább átment egy nemeken belüli forró és kölcsönös tiszteletbe, aminek egyértelmű nyílt jeleit a 2003-as MTV Video Music Awards ominózus fellépésükön csókkal pecsételtek meg.

(Fotó: Profimedia)

Igazán forró most Britney lába alatt a talaj, ugyanis az elmúlt hónapokban, más is segítséget szeretne nyújtani az énekesnőnek, Elton John például komoly érdeklődést mutat egy újabb közös produkció iránt a népszerű Tiny Dancer remix bemutatása után.

A Black Eyed Peas egykori sztárjával, Will.i.am-mel is készített közös anyagot Mind Your Business címmel, ami már a második nagy dobása volt a Sammel kötött házassága óta. Még nem tudni, hogy mi következik ezek után Britney számára, de a sztár továbbra is megosztja elképesztő videóit a közösségi médiában, és látszólag semmi jelét nem mutatja a szomorkodásnak, valamint a bulizást sem kívánja feladni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás