promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendőrök szálltak ki Britney Spears otthonához, a legrosszabbra számítanak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rendőrt hívtak Britney Spears-re a rajongók, mivel egyik pillanatról a másikra eltűnt Instagramról.

Egyre több a gyanús és kínos történés Britney Spears körül, aki pár hete egy étteremben viselkedett zavartan, ahol férje Sam Asgharri váratlanul magára is hagyta. Az énekesnő által posztolt képek is egyre több kérdést vetnek fel, de az azokhoz fűzött kommunikációja is olykor teljesen értelmezhetetlen. Egyértelműen nincs minden rendben Spears mentális egészsége vonatkozásában.

Britney közösségi mediás jelenléte olyannyira rapszodikus, hogy rendszeresen inaktiválja instagram fiókját. A rajongók már régóta rosszat sejtenek és a legkülönbözőbb összeesküvés elméletekkel állnak elő. Van, aki szerint Britney Spears már nem is él, többen férjét Sam Asgharit teszik felelőssé, hogy nem áll megfelelően neje mellett, miközben csak annak vagyonára hajt és fürdőzik a felesége által kapott figyelemben; csak a saját boldogulását tartja szem előtt.

Mind a ketten rosszul viselik a rajongók elméleteit, pár hete Sam postban tette közzé, hogy próbálja saját előnyére fordítani a sok támadást és rosszindulatban, ami a követők felől érkezik irányába.

Azonban most ismét reflektorfénybe kerültek, ugyanis a TMZ beszámolója szerint a minap rendőrök szálltak ki Britney Spears Thousand Oaks-i birtokára.

Spears kisasszony ismét felfüggesztette Instagram fiókját, ezért a rajongók aggódni kezdtek, és valaki addig ment, hogy felhívta a Venturi megyei seriffhivatalt, azzal az indokkal, hogy Spears élete veszélyben lehet.

A lap úgy fogalmazott, hogy a rendőrség valóban járt az énekesnő otthonában, és bár azt biztosan nem tudni, hogy közvetlenül Spearsszel beszéltek-e, azonban a látogatás után megállapították, hogy nem áll fent veszély és nincs ok aggodalomra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás