promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinte pucéran vonaglik tinikorunk pophercegnője, látszólag totálisan megtébolyodott
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Britney Spears egyre merészebb videókat tölt fel Instagram oldalára. 

Britney Spears, az 1990-es évek popistennője a mai napig szolgáltatja nekünk a beszédtémát - sajnos azonban már nem a zenéjével. Pár évtizeddel ezelőtt olyan slágerekkel, mint a Toxic, az Oops!...I Did It Again vagy a Gimme More gyakorlatilag meghódította az egész bolygót. 

Miután 2007-ben szétmentek férjével és gyermeke apjával, Kevin Federline-nal, teljesen kikészült mentálisan, ezután pedig édesapja gyámsága alá helyezték őt. 

Többször idegösszeroppanást kapott, és édesapja, Jamie Spears döntött helyette szinte minden fontosabb ügyben. Kiderült később, hogy sokszor a lakhelyét sem hagyhatta el, begyógyszerezve tartotta őt otthon gyámja.

Ezután úgy tűnt, jóra fordulhatnak Britney dolgai: az énekesnő elkezdett turnézni és zsűri lett az X-faktorban is, azonban 2019-től ismét elindult lefelé a lejtőn. Szanatóriumba került és elkezdték őt vadul gyógyszerezni, amelynek hatására életre kelt a #FreeBritney mozgalom. Érthető módon fia felett is csupán 30 százalékos felügyeleti jogot kapott. 

2021 nyarára ügyvédet fogadott és emberjogi pert indított, még ugyanebben az évben véget ért a gyámsága, azóta pedig teljesen megvadulva posztolgat Instagram oldalára. Pár hete közzétette, ahogy gyakorlatilag meztelenül zuhanyzik, miközben fogdosta melleit, és üveges szemekkel bámult a végtelenbe.

Ezúttal viszont egy olyan videót töltött fel, amelyen egy Coca Cola-szettben táncikál otthonában, megvillantva meztelen hasát, miközben sejtelmesen tolja lefelé a miniszoknyáját.

„Sajnálom, hogy tegnap zene nélkül raktam ki a videót, ez borzalmas volt!!! Na mindegy... itt vagyok újra, amint olyan ruhadarabokra bukkanok rá, amelyeket sose hordtam. Praktikus vásárló vagyok, szóval eléggé meglepődtem a gardróbom tartalmán!!! Fogalmam sincs, a születésnapi képek honnan kerültek elő... ezer éve nem voltam szülinapi bulin!!!"

– kezdi igencsak bizarr és furcsa monológját az énekesnő az Instagram oldalán az előbb említett videó alatt. A furcsa felvételt alább tudod megtekinteni.

Amennyiben pedig az ominózus zuhanyzós performanszra vagy kíváncsi, saját felelősségre IDE kattintva elérheted.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás