promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hoppá: Rúzsa Magdi házassága is megingott, nagyon aggódnak a rajongók
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi házasságának is vannak nehéz pillanatai, amit az énekesnő nem is tagad.

Még akkor sincs könnyű dolga egy leendő anyukának, ha ikreket vár, de a hármas ikrek teljesen más tészta. Rúzsa Magdi élete több mint egy évvel ezelőtt teljesen megváltozott, mivel tavaly február elsején életet adott három gyönyörű csöppségnek.

Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza. Kis időbe telt kitapasztalnia, hogy milyen az élet három babával, de most már mondhatni rutinszerűen megy az énekesnőnél minden. Természetesen rengeteget van az ikrekkel, de azért a kreativitást sem szorítja háttérbe.

Rúzsa Magdi és férje, Vilmos már tizenkét éve vannak együtt, és 2017 nyarán házasodtak össze. Anno az énekesnő is elmondta, hogy jóban rosszban igyekeznek kitartani egymás mellett, és már így is egy jókora utazáson túl vannak. A hab a tortán persze a három új jövevény volt, akikkel valóban teljes lett a család.

Rúzsa Magdi nem is tagadja, hogy Vilmos élete szerelme, ráadásul Vilmos ugyanúgy vajdasági, mint a művésznő. Mindig elő tud kerülni az életében az, amikor leszáll a rózsaszín köd a szerelem miatt, de azért nekik is vannak nehézségeik.

„Nem titkolom, hogy akadtak nehézségeink, mert álszentség lenne állítani, hogy mindez könnyen ment, hiszen egyszerre három kicsivel újraalakítani az életünket, az finoman szólva sem volt kis kihívás. Három gyerek nevelése komoly munkát jelent, és természetes, hogy voltak közöttünk súrlódások, de jól vettük ezeket az akadályokat”

- nyilatkozta teljesen őszintén anno a Storynak Rúzsa Magdi.

Elég sok rajongó elkezdett aggódni, amikor ezeket a sorokat olvasta, de a művésznő hozzátette, hogy ez az egész csak megerősítette a házasságukat. Akadt olyan kommentelő is, aki megjegyezte, hogy Rúzsa Magdi és a férje tűzön vízen át követni fogják egymást, és öregkorukig együtt lesznek.

Most ugyebár több sztár házassága végleg szakadékba zuhant. Köztük van Tóth Gabi és Krausz Gábor, Király Viktor és a felesége, valamint Sydney van den Bosch is válik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás