promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdi fontos döntést hozott, végre elárulta a teljes igazságot
Borítókép:  youtube.com/M2 Petőfi TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi most tiszta vizet öntött a pohárba.

Az aranytorkú Rúzsa Magdit még 2005-ben, a Megasztár harmadik évadának köszönhetően ismerhette meg a közönség. Az énekesnő mindenkit lenyűgözött a csodálatos hangjával, így nem meglepő, hogy sikerült megnyernie a műsort. Sokan ilyenkor mondhatni eltűnnek a süllyesztőben, de ez szerencsére rá nem igaz, ugyanis jelenleg is Magyarország egyik legsikeresebb előadójának számít.

Tavaly óriási változás történt Rúzsa Magdi életében, ugyanis februárban édesanya lett, ráadásul egyből 3 baba pottyant az ölébe, mivel hármas ikrekkel bővült a család. A színpadról színpadra járó hírességnek teljesen átalakultak a hétköznapjai, ami érthető, hiszen egyetlen gyermek is képes mindent felforgatni, nem hogy három – de az énekesnő megtalálta a tökéletes megoldást, hogyan teremthet egyensúlyt a család és a zenélés között: hetente csupán egy fellépést vállal.

„Az elmúlt időszakban olyan sokat dolgoztam, hogy még nekem is jó ez a lassabb tempó. Jobban meg tudok élni ezáltal mindent és nem érzem azt, hogy elveszek magamtól vagy a gyerekektől azzal, amikor becsukom magam mögött az ajtót otthon, hanem pont, hogy ez a heti egy alkalom nagyon jólesik, feltölt. [...] Új, inspiratív érzések jönnek a közönség részéről is, és én is más lettem nagyon sok szempontból, és azt érzem, hogy sokat vagyok a gyerekekkel, mert az ember 0-24-ben ugyanazt csinálja, hiszen nekik a rutin a legfontosabb. Előtte megszoktam egy másfajta életet, és hirtelen csöppentem bele ebbe a »Jézusom, háromgyerekes anyuka vagyok« szerepbe is. Ezért ez a heti egy alkalom, amikor ki tudok törni, és ott tudok állni a színpadon, ez nagyon kell nekem. Tényleg hiszek abban, hogy boldog anyuka, boldog baba”

árulta el a fontos döntéssel kapcsolatban az igazságot Rúzsa Magdi.

Ezek alapján igaz, hogy a közönségnek egy kicsit hiányolnia kell Rúzsa Magdit, hiszen így jóval kevesebb fellépést vállal, de jó oka van rá, mivel szeretne együtt lenni a családjával, és sok időt tölteni a szeretett hármas ikreivel – viszont amikor a színpadon van, akkor mindent belead, hogy a rajongói igazán boldogok legyenek és feltöltődjenek a fantasztikus zenéi, előadása által.

Itt lehet megtekinteni egy friss interjút Rúzsa Magdival:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás