promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rúzsa Magdit szégyenbe hozták az egész magyar zenei szakma előtt?
Borítókép:  RTL
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Horányi Juli kiakadt Rúzsa Magdin és nagyon durva vádakat vágott hozzá. 

A Megasztárral még 2005-ben befutott Rúzsa Magdival kapcsolatban nem nagyon lehet botrányokról beszélni. Békés természetű, zenei pályáján sikeres, magánéletében pedig hármasikrek édesanyja. Most mégis lopásbotrányba keveredett. Az X-Faktor egykori énekesnője, Horányi Juli azt állítja, hogy Magdi az ő klipjének("Sebzetten") ötletét lopta el, és használta fel igyanazokat az elemeket új videójában, az "Elmegyek"-ben

Rúzsa Magdi tagadja a kliplopást, és egy hosszabb bejegyzést is szentelt ennek a Facebook-oldalán. 

"Kedves Juli!
Minden tisztelettel szeretnélek megkérni, hogy ne beszélj össze sületlenségeket a médiában, hisz a ma generált cirkuszodért, az én stábom fenyegetőzhetne perrel a te irányodba, ugyanis a klippünkben 3 dolog azonos.
A tiédben is van autó, meg visszapillantó ( kb. 4 milliárd klipben van), no meg van benne láng ( teljesen más megközelítésből) és sajnálatos módon valóban azonos a ház. ( Mentségemre, azt sem tudtam, hogy jelent meg dalod, és mostanában nem a youtube előtt töltöm az időm)
Persze egy pici országban sokszor megtörténhet, hogy azonos helyeken forgatnak. 
Mindenestre igyekszem higgadtan és a Krisztusi példát követve lereagálni a dolgot. 
Megdobnak kővel, dobd vissza kenyérrel”

-írta Magdi. 

Horányi Juli viszont annyira mérges az énekesnőre és csapatára, hogy perrel fenyegetőzik, melyet egy indulatos Instagram-videóban tett közzé.:

Horányi Juli és Rúzsa Magdi mellé is sokan álltak, sok ismert zenész is, pl Caramel is állást foglalt (ő pl. Juli mellett). 

De eddig a számok Rúzsa Magdi mellett állnak, ugyanis az ő klipjét nézték meg többen, az ő bejegyzését lájkolták többen, és sokaknak nem tetszik, hogy Horányi káromkodik a dalában. 

Íme a két klip. Szerintetek hasonlítanak?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás