promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenetes felvétel került elő Rúzsa Magdi múltjából, amit mindenkinek látnia kell
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rúzsa Magdi ekkor még szülésznővér volt, és nem is gondolta volna, hogy az álmai valóra fognak válni.

Még akkor sincs könnyű dolga egy leendő anyukának, ha ikreket vár, de a hármas ikrek teljesen más tészta. Rúzsa Magdi élete több mint egy évvel ezelőtt teljesen megváltozott, mivel tavaly február elsején életet adott három gyönyörű csöppségnek.

Két fiú és egy lány a felállás, név szerint: Zalán, Keve, és Lujza. Kis időbe telt kitapasztalnia, hogy milyen az élet három babával, de most már mondhatni rutinszerűen megy az énekesnőnél minden. Természetesen rengeteget van az ikrekkel, de azért a kreativitást sem szorítja háttérbe.

Nem is kell megemlítenünk, hogy Rúzsa Magdinak a zenélés a mindene, és erről semmiképpen se tudna lemondani. Az énekesnő gyűjthetett egy kis energiát a közönségtől is, mivel február végén letudott egy dupla arénás koncertet.

Múltkor Rúzsa Magdi a Sztárban sztár! adásában is feltűnt persze csak jelképesen. A TV2 műsorában Gubik Petrának az volt a nehéz feladata, hogy Rúzsa Magdit személyesítse meg a színpadon. Az Aprócska blues című szerzeményt végül annyira jól adta elő, hogy a zsűri állva tapsolta meg. A videóit ide kattintva tudjátok megnézni.

Most azonban visszamegyünk a múltba, amikor még Rúzsa Magdi szülésznővérként dolgozott, és még csak álom volt az egész, hogy egyszer híres énekesnő válik belőle.

A sztár anno a TV2-s Megasztár harmadik szezonjában tűnt fel, amit meg is nyert. A TikTok-ra felkerült az a pillanat, amikor először jelent meg a zsűri előtt, az AC/DC Highway to Hell című szerzeménnyel, amivel azért buktak már nagyot válogatókon, de Rúzsa Magdinak a vérében volt a siker.

Presser Gábor talán már akkor tudta, hogy egy olyan tehetség áll előtte, akiből Magyarország egyik legsikeresebb énekesnője válhat. Az már csak a véletlen műve, hogy az Aprócska blues már akkor felcsendült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás