promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Retteghet a TV2: olyan műsort indít az RTL, hogy magyarok százezrei fognak odakapcsolni miatta
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Cápák között kemény üzletemberével jön egy új műsor, amit a magyar tévénézők imádni fognak.

A nézők az RTL nagysikerű üzleti showműsorában ismerhették meg Balogh Leventét, a magyar üzletember, aki a Szentkirályi Ásványvíz Kft. tulajdonos-ügyvezetője. A vízkirályt azonban nemsokára egy vadonatúj műsorban is láthatjuk, ugyanis április 3-án elindul Az álommeló.

A világ egyik legsikeresebb üzleti realityjének magyar változatában Balogh Levente elnöki asszisztenset fog keresni magának. A jelentkezőknek adásról-adásra a munkakörhöz kapcsolódó feladatokat kell majd elvégezniük, hogy ezzel is bizonyítsák rátermettségüket a pozícióra.

A asszisztensi munka iránt nagyon sokan érdeklődtek, rengetegen adták be a jelentkezésüket, és már az első adásból kiderül, hogy kik azok a szerencsések, akik ringbe szállhatnak a vágyott pozícióért. A tét hatalmas, ugyanis akit a műsor végén a Cápák között üzletembere kiválaszt, elnyeri az egy évre határozott idejű szerződéssel járó álommelót, a bruttó 3 millió forintos fizetést, egy felső középkategóriás céges autót és egyéb juttatásokat.

Balogh Levente persze nem egyedül fog dönteni ebben a nehéz és fontos kérdésben, két segítőt is felkért maga mellé, akik a napi feladatokban felügyelik majd a versenyzőket. A nap végén pedig segítenek eldönteni, hogy ki az, akitől megváljon és kik azok, akik még tovább maradhatnak versenyben. Az egyik segítő Farmosi Larisza közgazdász, aki öt éven át volt Balogh Levente gazdasági vezetője és segítette a munkáját a Szentkirályi Ásványvíz Kft.-nél, a másik pedig dr. Krasznai István ügyvéd, aki több, mint tíz éve szakmai jogi tanácsadója Balogh Leventének és cégbirodalmának.

Az álommeló-t minden hétköznap este láthatjuk majd az RTL-en; a produkció valószínűleg A mi kis falunk ismétlésének helyére kerül majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás