promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Így néz ki a vízkirály, Balogh Levente csúcsbombázó lánya, a 26 éves Szimóna
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balogh Levente legidősebb lánya egy dögös szépség.

Balogh Levente az RTL üzleti showműsorának, a Cápák között-nek az egyik befektetője, aki mindig is odafigyelt arra, hogy a munka ne menjen a szeretteivel együtt töltött idő rovására. A magyar vízkirálynak három lánya született az első feleségétől, akiket korábban a Nagy szám című műsorban be is mutatott. Az üzletembernek azóta még egy negyedik gyermeke, egy fia is született, míg középső leánya egy unokával ajándékozta meg; szóval tovább bővült a család.

Balogh Levente elárulta, hogy Szimóna, Tiffany és Sophie eleinte nem örültek a kisöccsüknek, de aztán hamar összecsiszolódtak vele. A magyar vízkirály lányai közül talán Szimónát ismerhetik leginkább az emberek, hiszen ő Gelencsér Tímea barátnője, akivel együtt szerepeltek az Ázsia Expressz harmadik évadában.

Bár a 26 éves Szimóna képei akár arról is árulkodhatnának, hogy modellkedik, valójában teljesen más szakmát választott magának. Miután megszerezte első diplomáját az amerikai Kingston Univeristy politológia és nemzetközi tanulmányok szakán, rájött, hogy mégsem ezzel szeretne foglalkozni, inkább a pszichológia felé mutatott érdeklődést. Később ebből is lediplomázott, majd egy pszichiátrián vállalt gyakornoki munkát. Jelenleg a mesterdiploma megszerzéséért tanul, de közben a közösségi médiában is aktívan tevékenykedik.

Több, mint 36 ezer fős követőtábora van az Instagramon, ahová nem is olyan régen egy menyasszonyi ruhás képet töltött fel. Mondani sem kell, hogy ez a poszt aztán elindította a találgatást, hogy vajon ki rabolhatta el Balogh Szimóna, a magyar vízkirály lányának szívét; ha egyáltalán van párkapcsolata.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás