promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A vámpírnaplók kívánatos sztárja teljesen szétnyitotta a lábait, miközben végig a kamerába nézett
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Emlékeztek még az igéző szépségű Nina Dobrevre, aki ártatlan kislányként, mindig szemlesütve de őrjítően szexin mászkált?

Emlékeztek még tinédzserkorunk egyik legemblematikusabb sorozatára? Amit szinte kivétel nélkül minden lány nézett, de biztos vagyok benne, hogy rengeteg fiú is odakapcsolt titokban arra a bizonyos esti sávra, amikor a Vámpírnaplók című sorozat elkezdődött.

A történet egyébként rémesen egyszer: van egy lány és két fiú. A két fiú szerelmes a lányba, ő pedig őrlődik kettőjük között. Ezt az amúgy is bonyolult szituációt még jó néhány mellékszereplő nehezíti, akik nem szeretnék, ha a főszereplő lány, Elena megtalálná a boldogságot akár Stefan, akár Damon mellett, akik nem mellesleg testvérek. És vámpírok, ez mondjuk egy igen fontos eleme a történetnek. Így lesz az egyszerű, hétköznapi sulidráma sorozatból valami egészen hihetetlen kalandos varázsvilág.

A sorozatnak elképesztő sikere volt, megosztotta az embereket, beszéltek róla, így nem véletlen, hogy 2009-től egészen 2017-ig volt képernyőn.

Külön érdekesség, hogy összesen 4 karaktert játszott el a sorozatban, amelyek mindegyike más személyiséggel és élettörténettel rendelkezik, azonban nem volt neki nehéz megugrani a feladatot, mindegyik alakítása hibátlan volt.

A magánéletét ugyanekkora érdeklődés övezte, ugyanis az egyik vámpírfiú mellett a való életben is megtalálta a boldogságot: Ian Somerhalder-el egy ideig boldogok voltak, egészen pontosan 2010 és 2013 között, azonban végül nem lett holtodiglan a dologból és klön folytatták útjukat, azonban nagyon jó barátság maradt fent a felek között. Erre szükség is volt, hiszen utána még évekig forgatták közösen a sikersorozatot.

Az IMDB adatlapjára rákeresve, Nina Dobrev rengeteg filmben játszot, így ha szeretnél tőle szemezgetni, akkor jó sok estényi moziznivalót szedhetsz össze.

A meseszép kisasszony most egy elegáns partiról jelentkezett be, ahol ruhája elevesem sokat hagyott a képzeletnek, ő azonban elegáns és kecses mozdulataival tett arról, hogy még több jusson a szemnek.

Szerencsés ember a párja, Shaun White, akivel 2019 óta alkotnak egy párt és minden nap láthatja ezt az elképesztően vonzó, energiabomba vadmacskát, nekünk most sajnos be kell érnünk ezzel a videóval:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás