promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A kopaszra nyírt Florence Pugh egy szál melltartóban grimaszol, mi történt a szexszimbólum színésznővel?
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Florence Pugh 27 évesen meghódította az egész világot és hatalmas szakmai sikerek vannak a háta mögött.

A színésznő a Valentino márka reklámarca volt és filmes szerepei mellett sokan ódákat zengtek a szépségéről. Most azonban valami egészen furcsa dolog történt, mintha teljesen stílust váltott volna és a nőiességet felváltotta egy vad, vagány, enyhén punkos, kicsit lesz*rom stílus.

Ikonikus gyönyörű szőke fürtjeit majdnem kopaszra vágatta és nőies, habos babos ruháit is oversize darabokra cserélte.

Sajnos több színésznőnél egy ilyen durva stílusváltás a kezdődő mentális problémák jele volt, reméljük, hogy ebben az esetben valóban arról van szó, hogy Florence kipróbál valami újat.

Instagramos jelenléte is megváltozott, az eddig visszafogott, szolidan elegáns stílusát egy vad lázadóéra cserélte, de az is lehet, hogy az egész csak egy marketingfogás része és esetleg egy közelgő filmjét reklámozza.

Egyébként rajongói mellett a szakma is imádja, karrierje igazi csillagként ível felfelé és külön meg kell jegyezni, hogy nem ragad le egyetlen színészként, több karakterben is kipróbálta már magát: játszott már királynőt a Netflix Törvényen kívüli sorozatában, Lady Machbeth-ként pedig több filmes elismerést és díjat is bezsebelt. Volt már kém krimiben és pankrátor is egy vígjátékban, mégis számomra a felejthetetlen alakítása a Fehér éjszakák gyászoló fiatalja volt.

A Nincs baj drágám!-ban is hatalmasat alakított és kitt keveredett először filmes botrányba is: többen arról pletykáltak, hogy kavart a rendezőnő, Olivia Wilde pasijával, filmbéli partnerével, Harry Styles-szal.

Szerepelt még Marvel filmben, valamint karrierje csúcspontja a Nolan rendezésében készült Oppenheimer volt, de a szintén hatalmas érdeklődésre számot tartó Dűne 2-ben is látható lesz.

A határ tehát a csillagos ég, biztosak vagyunk benne, hogy ez a rövid (de nem teljes) filmográfia csak a kezdet és rengeteg izgalmas alakítás van még a tarsolyában.

Itt pedig a kép, mely előtt értetlenül állunk. Persze szépsége így is elvitathatatlan, de mindenképpen furcsa:


Itt pedig egy nem annyira régi képe, hogy össze tudjátok hasonlítani a kettő. Persze ez vörös szőnyeges megjelenés, amire nyilván többet készül az ember, mégis mintha két különböző személy lenne a fotókon:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás