promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Áttetsző szoknyában pózolt a bevállalós Marvelhősnő, Florence Pugh szuperdögösen nézett ki
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Florence Pugh nemcsak a filmekben bátor, hanem az életben is.

Az Oscar-jelölt Florence Pugh jelenleg Hollywood egyik legfelkapottabb színésznője, aki nemcsak a tehetségével és a filmjeivel, hanem általában a szépségével is felhívja magára az emberek figyelmét. Láthattuk őt egyebek között a Fehér éjszakák című nyomasztó horrorban, a Nincs baj, drágám című feszült thrillerben, illetve Marvelhősként is bizonyított már a Fekete Özvegy című nagyszabású filmben.

Florence Pugh mindössze 27 éves, de máris olyan dolgokat sikerült elérnie, amiről mások csak álmodoznak. Elismert rendezőkkel dolgozik együtt, nagy nevekkel osztja meg a nagyvásznat, ráadásul a projektjei is izgalmasak. Hamarosan például a Dűne című grandiózus sci-fi második részében fog feltűnni, de az új Christopher Nolan filmben, az Oppenheimerben is láthatjuk majd őt még idén.

Nemrég megint a bevállalós kinézetével került a figyelem középpontjába Florence Pugh, ugyanis egy szinte teljesen áttetsző szoknyát vett fel egy eseményre, így nem sokat hagyott a fantáziának a csinos színésznő – bár ezért senki sem haragudott meg rá, mivel egyszerűen csodálatosan nézett ki az egyszerre elegáns és dögös szettben.

Florence Pugh megállíthatatlan, folyamatosan tör előre a filmes-, illetve a divatvilágban is, kapkodnak utána a nagy stúdiók és a hatalmas tervezők, szóval nem panaszkodhat, jelenleg talán nincs is nála népszerűbb világsztár, aki ekkora érdeklődést képes kiváltani Hollywoodból és az emberekből – de ez nem meglepő, mivel bitang jó színésznő és valóban csodaszépen néz ki.

Itt lehet megnézni Florence Pugh elegáns villantását:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás