promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Képkvíz: felismered a Marvel filmeket egyetlen képkockáról? Igazi szuperhősnek kell lenned a 10/10-hez
Borítókép:  Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Marvel-féle szuperhősös filmek rajongói most próbára tehetik magukat ezzel az izgalmas képes kvízzel.

A 2008-as Vasember szinte új időszámítást indított Hollywoodban, ugyanis elhozta a modern Marvel filmek korát, és teljesen megbabonázta a közönséget. A lendület még mindig tart, hiszen az utóbbi években rengeteg úgy szuperhőst ismerhettünk meg, a kalandjaik pedig Magyarországon is számtalan nézőt csábítanak a mozikba – jelenleg is évente több alkotással kedveskedik nekünk a Marvel.

A rajongóknak szinte teljesen összetörte a szívét a 2019-ben bemutatott Bosszúállók: Végjáték, hiszen ott több kedvenc karaktertől is el kellett búcsúznunk, de természetesen ott nem ért véget a hőseink története, sőt, egyre több tag csatlakozott azóta a Marvel családhoz – napokon belül pedig bemutatják a magyar mozik A galaxis őrzői 3. részét, ami szintén egy fontos fejezete lesz a népszerű és sikeres Marvel szuperhősvilágnak.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani egyetlen képkocka alapján, hogy melyik Marvel filmről van szó?

Szigorúan az MCU filmjeit vettük elő, hogy minden rajongó tesztelni tudja magát, mennyire keni-vágja a Marvel alkotásait – de előre szólunk, nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et, csak a legpengébbek képesek rá:

Tetszett a kvíz? Akkor ezeket is ajánljuk:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás