promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kvíz: zsigerből kéne mennie, mégis elhasal a magyarok fele - Te képes vagy legalább egy 6/10-re?
Borítókép:  Illusztráció / Profimedia
Kvízek
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ez a kvíz egyáltalán nem olyan egyszerű, mint amilyennek elsőre tűnik.

Magyarország nagy filmfaló ország, hatalmas kultúrája van itthon a hollywoodi blockbustereknek, hiszen a legtöbben azokon nőttünk fel. Különleges helyen vannak ezek az alkotások a szívünkben, nem véletlenül jellemző, hogy a kedvenceinket újra és újra megnézzük, gyerekkorunkról fogva elkísérnek minket egészen addig, amíg meg nem nézetjük őket a gyerekeinkkel, hogy náluk is tradíció legyen ez.

A világ legsikeresebb filmjei általában pár éven belül megkapják a maguk folytatását, sőt, sokszor többet is terveznek belőlük, hiszen vannak olyan rendezők, írók, akik egyből trilógiában gondolkodnak. Ezek hol jól sülnek el, hol rosszul, de az biztos, hogy általában nagy öröm újra látni azokat a karaktereket, akikbe egyszer már beleszerettünk – persze van, hogy a sokadik rész után már elmúlik egy kicsit a varázs.

Már csak az a kérdés, hogy vajon meg tudod mondani, hogy hány részesek ezek a közkedvelt hollywoodi filmszériák?

Van, hogy az ember szinte elveszti a fonalat, hiszen az évek alatt szépen tudnak duzzadni ezek a filmszériák, szóval nem lesz egyszerű elérni a 10/10-et – de persze bármikor újra lehet próbálkozni:

Tetszett a kvíz? Akkor ezek is érdekelhetnek:

Sok sikert!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás