promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith poliamor lánya formás melleit mutogatta az utcán, a 22 éves Willow igen bevállalós
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A poliamor Willow Smith-ről villantós lesifotó készült.

Will Smith 22 éves lánya, Willow már egészen kiskorában elkezdett érdeklődni a zene iránt; első dalát 7 évesen írta egy kínai utazás során. A poliamor, fiatal nő nagyon izgult, mikor elmondta a szüleinek, hogy ezt akarja csinálni, de nem is tudták volna lebeszélni, hiszen minden vágya az volt, hogy énekesnő legyen. Mikor szülei megkérdezték tőle, hogy biztos-e benne, Willow ezt válaszolta:

„Igen, biztos vagyok benne. Azt mondták oké, csak meg akartunk bizonyosodni, mert sok munka lesz vele. Még nagyon fiatal vagy, azok, akik ezt a hivatást választják sokkal idősebbek és nagyobb nyomásnak vannak kitéve. Ezt el kell viselni. Olyan fiatal voltam, hogy nem igazán hittem nekik”.

2020-ban kiadta Whip My Hair című kislemezét, ami a 11. helyen végzett az amerikai Billboard Hot 100-as, és 2. helyen az Egyesült Királyság Singles Chart listáján. Ezek után bejelentett egy 30 napos turnét, amit néhány fellépés után megszakított, mert úgy érezte, elég volt. Will Smith próbálta őt meggyőzni, hogy folytassa, de Willow hajthatatlan volt.

A fiatal lánnyal ezek után nagyot fordult a világ: leborotválta a fejét, és szülei úgy látták, nagyon furcsán viselkedik. Azzal, hogy megnyílt az apjának, Willow felszabadult, megkönnyebbült, és folytatni tudta énekesnői karrierjét. Eddig 4 albumot adott ki, és nemrég a magánéleti titkait is kiteregette.

Mint elárulta, mindkét nemhez vonzódik, emellett poliamor is.

A poliamoria kettőnél több személy közötti intim kapcsolat egyidejű gyakorlata, kívánsága vagy elfogadása, melyről minden szereplőjének tudomása van és amelyhez hozzájárul. Ezzel kapcsolatban Willow úgy nyilatkozott, hogy ennek középpontjában a szabadság áll.

„Ezzel létrehozunk egy megfelelő kapcsolati stílust, ami távol áll a monogámiától. A körülöttem lévők azt mondják ez normális. Arról nem beszélve, hogy a legtöbb házasság azért vezet váláshoz, mert a felek megcsalják egymást. A nagymamám azt mondja, hogy minden az együttlétről szól, de szerintem ez nem igaz. A baráti társaságomban én vagyok az egyetlen poliamor és bizton állíthatom, nekem van a legkevesebb intim kapcsolatom”

Willow Smith-ről legutóbb júliusban készültek lesifotók, amint bevállalós szettben jár-kel az utcán. Ez egy olyan felső volt, amiből szinte kiestek a mellei, dehát ebből is látszik, hogy Will Smith lánya nem egy szégyenlős fajta.


(Fotó: Profimedia)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás