promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Will Smith imádja ezt a magyar játékot, bárkit elverne benne
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Will Smith rajong ezért a magyar játékért, és nagyon profi benne.

Will Smith-szel nekünk is volt alkalmunk találkozni, mikor a Magyarországon forgatott Gemini Man című film premierje volt. A Men is Black sztárja nemcsak a Budai Várnál, de később az Aréna plázai Cinema City-ben is meglepte a rajongókat; a vetítés előtt sétált be a terembe Ang Lee rendezővel és Jerry Bruckheimer producerrel együtt. A lépcsőn lefelé jövet aztán kiszúrt két kisfiút, akiket rögtön magával vitt a vászon elé - a gyerekek persze meg voltak kicsit szeppenve, de nyilván egy életre szóló élménnyel gazdagodtak azon a napon.


Will Smith nagyon jól érezte magát, amíg itt volt Magyarországon, de van egy magyar játék, amit már évtizedek óta imád. A színész korábban játszott A boldogság nyomában címú filmben, ami Christopher Gardner igaz történetét dolgozza fel, egy családapáét, aki mindent megtesz, hogy egyenesbe hozza a dolgokat és eltartsa kisfiát.

Bár Christopher Gardner történetében nem volt Rubik kocka, Will Smith akkora rajongással volt már akkor is ezután a tárgy iránt, hogy szorgalmazta, legyen a filmben egy olyan jelenet, amiben két perc alatt kirakja a játékot. Ebben volt segítségére a kockakirakás két bajnoka, Tyson Mao és Toby Mao.

A forgatás után a színész tovább folytatta a gyakorlást, és később már olyan profi volt benne, hogy egy amerikai műsorban egyszer nem több, mint 55 másodperc alatt ki tudta rakni a Rubik kockát.


De nem ő az egyetlen hollywoodi sztár vagy híresség, aki kísérletet tett azzal, hogy minél gyorsabban kirakja ezt a népszerű magyar játékot. A galaxis őrzői Űrlordját alakító Chris Pratt 3 perc 16 másodperc alatt tudta teljesíteni, David Silva spanyol válogatott labdarúgó mindössze 16 másodperc alatt rakta ki, de Justin Bieber is könnyedén megbirkózott a Rubik kockával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás