promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyen tökéletes testet rajzolni sem lehetne, hazánk legismertebb testépítőnője azonban minden fotójával vitát robbant ki
Borítókép:  Youtube - odettbernath
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elképesztő testet villantott fitness modell, teljesen megosztja a közvéleményt minden fotójával.

Bernáth Odett hazánk egyik büszkesége, testépítőként és fitness modellként nemzetközi szinten is igen szép sikereket ér el. Az életmódja és a szakmája iránt tanúsított fegyelme példa értékű, élete minden percét ennek szenteli.

Youtube csatornáján megnyerő őszinteséggel beszél a nehézségeiről is: személyi edző és táplálkozási szakember is segíti őt a versenyekre való felkészülésben, azonban ő tökéletesen partner ebben.

Étrendjén gyakran szerepel hal, csirke, brokkoli és egyéb zöldségek, kedvenc (számára is megengedhető) étele azonban egészen furcsa: mivel a testépítés egyik alapvető széhhidrátforrása a rizs, erre pedig neki is szüksége van, ezzel kezdett kísérletezni. Mivel egy viszonylag ízetlen ételről beszélünk, ő egy kalóriamentes megoldással segített ezen: fahéjat szór a rizsre, némi kalóriamentes édesítőszerrel, így egy egészen desszert szerű fogást kap.

Természetesen a mozgás is jelentős szerepet játszik ennek a tökéletes alaknak az elérésében, egészen szigorú edzéstervvel tartja magát formában a modell, versenyek előtt pedig ez az egész szigor egy őrült fordulatot vesz.

Az emberek azonban az alázatosság ellenére sem bánnak kesztyűs kézzel szegény lánnyal. Rengetegen szidják ők, nagyon kemény szavakkal a posztjai és fotói alatt, míg mások anyaoroszlánként védik és a posztjai általában ebből állnak: a két tábor háborúzása borítékolva van, ha Odett aktívkodik a közösségi médiában.

Hoztunk most nektek egy igazán friss fotót a testépítőről, mindenki döntse el, hogy neki mi a véleménye. Az biztos, hogy ilyen izmokat gyakorlatilag csak rajzoli lehetne, az arányai szinte nem is evilágiák. Mindezt egy aprócska bikinibe bújtatta, ami nem sokat hagy a fantáziára.

Nemrég töltötte be a 21. születésnapját, így különösen figyelemreméltó teljesítmény az, amit eddig letett az asztalra, hiszen a legtöbb korabeli fiatalnak főleg a bulizáson jár az esze, ameddig ő keményen dolgozik az álmai elérésén.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás