promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zimány Linda elővette a vadmacska énjét, és mindenki elolvadt a környékén
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A modell több bejegyzéssel is elkápráztatta rajongóit a napokban az instán, de erre a posztra mindenki felkapta a fejét.

Linda most sem hagyta poszt nélkül követőit, ugyanis a napokban már megosztotta élményeit a teniszezés örömeiről és akkor is láthattuk őt sportos, mégis eszméletlenül dögös szettjében. A Turai Kastélyban eltöltött időt és a kellemes nyár végi időjárást kihasználva jól döntött az elfoglaltság mellett, ráadásul így rajongói is megcsodálhatták a modell gyönyörű fotóit.

Most azonban a The Blush legújabb kollekcióját mutatta meg magán egy vendéglőben készült fotó erejéig, ahol tökéletes megjelenése a legtöbb követőjének minden bizonnyal nem a ruhadarabra fókuszált, sokkal inkább egyedi és feszes idomaira és hosszú combjaira. A bejegyzés hozzászólásai is önmagukért beszélnek, a férfiakat teljesen letaglózta a látvány, amely egyébként egy tipikus címlapfotó is lehetne bármely férfimagazin borítóján.

A The Blush egyébként Zimány Linda saját márkája, amelyet elegáns kivitel és magas minőség fémjelez, ráadásul prémium anyagokból készülnek exkluzivitásuk végett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás