promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyos baleset érte az RTL és a TV2 népszerű sztárját, az egyik ismert áruházláncot okolja a történetkért
Borítókép:  Youtube - TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoktak riogatni vele, hogy a technika egyszer ellenünk fordul, ez máris bekövetkezett?

Furcsa baleset érte az egyik népszerű szereplőt, egészen groteszk jelenetről vallott az Instagram történetében. Valószínűleg a mindennapok során sokan megfordultunk ilyen-olyan élelmiszerláncokban és átlátjuk a fizetési rendszer működését.

Emlékeim szerint először a Tesco vezette be az önkiszolgáló kasszák rendszerét hanzánkba, de ehhez azóta már szinte az összes bolt csatlakozott, így megkerülve a sort egyszerűen fizethetünk bankkártyával (vagy egyes helyeken készpénzzel is).

Igen ám: de rengeteg a macera: alkoholos italt csak akkor vásárolhatsz, ha azt egy kasszás jóváhagyja, aki vagy ott van, vagy nincs. A mérleg rosszul érzékeli a péksüti súlyát és a 3 sajtos stangli helyett ő megszavazza, hogy te bizony négyet vették és már sikít is egy bolti dolgozóért.

Ugyanez a helyzet a zöldségekkel: ki a fene emlékszik arra, hogy az alma az a kilós, a jonatán, vagy az idared? Vagy paradicsomnál, hogy datolya esetleg lédig? Viszont vitathatlan előnye ezeknek a kasszáknak az, hogy nagyon gyorsan lehet haladni, a magunk tempójában pakolhatunk el.

Persze van aki a mai világban is még a készpénzre esküszik, neki kellemetlen meglepetés lehet, amikor a gép a bankkátyát kéri, ebből is láttam már kavarodást (annak ellenére is, hogy a hangosbemondóban is elmondják milyen eszközzel lehet igénybe venni ezeket a kasszákat).

Most azonban az Ázsia Expressz győztese és a Való Világ széria kedvelt játékosa került szó szerint szorult helyzetbe: egy ilyen kasszánál súlyosan megsérült, mikor szerette volna befejezni a fizetési tranzakciót.

Szlépka Armand (korábbi nevén VV Moh) a fizetés végeztével el akarta venni az automata blokkját, amikor a rosszul rögzített szerkezetet magára rántotta, ami a lábára esett, írta meg az egyik lap.

Felháborodva kommentálta az esetet:

Ha Amerikában élnék, milliomos lennék ebből. A blokkal együtt kihúztam a gépet, a vasgép pedig ráesett a lábfejemre. Odajöttek és annyit mondtak, »bocsánat, de nem volt jól rögzítve

Ember! Ha egy kisgyerek van ott, akkor meghal!

Állapotáról így nyilatkozott az egyik lapnak:

Az orvosok megnyugtattak, hogy nem tört el a csont és meg sem repedt

Az eset után panaszt tett az áruháznál és jegyzőkönyvet vettek fel a balesetről, kárterítést remél a pórul járt valóságshow sztár.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás