promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Súlyosan bántalmazta VV Virágot a párja? Felkavaró videón a testi terror pillanatai
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zokogva könyörög segítségért a videóban VV Virág, miközben a párja látszólag súlyosan bántalmazza őt.

VV Virágot a Való Világ 10. szériájában ismerhettük meg, és ahogy a villában élte a mindennapjait, nem véletlen, hogy ő lett az évad leghíresebb szereplője. Virág most egy felkavaró videóval jelentkezett a közösségi oldalán, ami azóta rohamosan terjed az Instagramon, illetve a Facebook-on is, ugyanis a felvételen az látszik, hogy Virág zokogva könyörög segítségért, miközben a párja látszólag súlyosan bántalmazza, rugdossa őt hangos káromkodás mellett.

A felvételt maga Virág készítette a telefonjával, és olvasva a kommenteket, nagyon sokakat megviseltek a látottak. Az ember az ellenségének sem kíván olyan testi-lelki terrort, amit VV Virágnak kellett most átélnie a párjával. A kommentelők reménykednek benne, hogy Virág szülei elvitték már magukhoz a lányukat, hogy ne történhessen nagyobb baj vele.

A videónak már csak egy rövidebb verziója érhető el Virág Instagramján, de egy zárt csoportban megosztották a teljes videót, amit IDE kattintva érhettek el.

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, mindenkinek joga van a segítségre.

A NANE Segélyvonal a bántalmazott nőknek van fenntartva: 06 80 505 101

Ha bárkit ér családon belüli erőszak, rendkívül fontos, hogy az érintett személy segítséget és védelmet kérjen. Az erőszak mindig elfogadhatatlan, és senki sem kell, hogy ezzel egyedül maradjon.  Ha azonnal veszélyben érzi magát, fontos, hogy biztonságos helyre menjen. Ez lehet egy szomszéd vagy barát háza, vagy egy olyan menedékhely, ahol az erőszakot átélő embereknek segítenek. Az érintett személy ne maradjon egyedül a problémával, hanem beszéljen valakivel, akiben megbízik, például egy baráttal, rokonnal, tanárral, vagy segítő szervezet képviselőjével. Ha a helyzet azonnali beavatkozást igényel, vagy az érintett személy veszélyben van, azonnal értesítsék a rendőrséget. Ők segítenek a helyzet kezelésében és védelmet nyújtanak az áldozatnak.

A családon belüli erőszak bűncselekmény, a történteket be kell jelenteni az illetékes hatóságoknak, akik jogi úton is segíthetnek az ügy megoldásában.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás