promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Soha nem látott akciót jelentett be az Aldi, olyan termékek garmadáját értékelték le amire eddig még nem volt példa
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az akciók királyának is hívják ezt az üzletláncot, ugyanis több termékének állandó jelleggel alacsonyan tartja az árát.

Azt már megszokhatták az emberek, hogy az egyik kedvenc élelmiszerláncuk boltjába belépve mindig találnak valami kezdeményes árú finomságot: legyen szó péksüteményről, felvágottról, főznivalóról, illatszerről, vagy tisztítószerről, rágcsáról, vagy alkoholról, szinte biztosra mehettünk.

Most az Aldi 19-re lapot húzott és egy egészen új termékpalettára tűzte ki az akár -50 százalék kedvezményt jelölő matricát.

Ez pedig nem más, mint az úgynevezett középső soros termékek.

Egyeseknek igazi programszámba megy ezeknek a soroknak a végigböngészése és nem véletlenül. Szuper kincsekre bukkanhatunk ha figyelmesek vagyunk.

Valószínűleg senkinek sem kell bemutatni az itt kapható termékeket, de aki esetleg nem tudná pontosan mikre is lehet számítani itt, azokat felvilágosítom:

Kiváló minőségű konyhai eszközök széles garmadája jött már velem szemben a "középső soron". A konyhai eszközök kínálata szinte állandóan megtalálható, árultak már itt botmixert, mérleget, serpenykészletet, étkészletet, mérleget, kenyérsütőgépet, illetve ami miatt én személy szerint biztosan besétálok majd az Aldiba megnézni, hogy hátha éppen lelek egyet a kiárusításban, az az AirFryer.

Dekor cuccok terén sem kell csalódnunk, ha esetleg éppen azt vásárolnánk, szoktak lenni háztartási kiegészítők is szép számmal.

A férfiakra is gondoltak, az Aldi szerszám és barkácskínálata valószínűleg férfiak ezreinek tette már élvezetesebbé az amúgy (számukra) szörnyen unalmas bevásárlást. Mintha gyerekeket látnék a fagyispultnál.

Vannak ruhák, cipők, iskolaszerek, ilyen-olyan szórakoztató és egyéb elektronika, de a legkisebbekre is gondoltak néhány mókás játékkal. Egy szó mint száz, ha van a közeledben Aldi, akkor ugorj le körülnénzni, hátha zsákmányolsz magadnak valamit, amire pont szükség volt az otthonodban.

Az akció már tart, az utolsó nap azonban nincs feltüntetve, a készlet erejéig csaphatnak le a szerencsés vásárlók a kispénzért megvehető termékekre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás