promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elizabeth Hurley fehérneműje lecsúszik a testéről a szemünk láttára
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Elizabeth Hurleyről elképesztő fotó került fel az internetre.

Ha közben Elizabeth Hurley, a (Brendan Fraser társaságában készült) Bájkeverő és az Austin Powers-mozik sztárjának Instagram-profilját nézzük meg, akkor egy igazán dögös fotóval találkozhatunk, melyet nemrégiben osztott meg követőivel. A kép még akkor is visszahozza a szívünkbe a nyarat, ha igazán a nyár ott van még mindig. Lassan megérkezik egy hidegfront, így pedig szükségünk lesz arra, hogy ezt a képet nézegessük kicsit.

Elizabeth Hurley elképesztő módon pörög, és olyan mennyiségben oszt meg magáról zseniális képeket, hogy nehéz is követni, épp ezért, akik imádják a modell és színésznő korábbim unkásságát, imádni fogják azt a nagyon sokszor nosztalgiafröccsöt is, amit Hurley oldalán kaphatunk a mindennapokban.

A Hurley-rajongóknak további jó hír, hogy a Netflixen számos alkotásban láthatják kedvencüket, hiszen egyre bővül a címtár, amelyben a színésznő főszereplésével készült alkotások is elérhetők. A nemrégiben 57 éves színésznő nem riad vissza a merészebb, pikáns jelenetektől. A Father Christmas is Back című film például az egyik legviccesebb munkája a közelmúltban, mely a streaming platformon is nagy népszerűségnek örvend. 

A film során Elizabeth Hurley többször is megjelenik fehérneműben.

Elizabeth Hurley most egy olyan fotót osztott meg velünk, amely jó néhány évtizeddel ezelőtt készült, a bájos színésznő pedig úgy fest, mintha mozgásban lenne a kép, és épp csak egy pillanatot kapott volna el a fotós a fehérnemű közben, mi pedig természetesen magunkban már továbbgondoljuk a jelenetet:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás