promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ferenc pápa olyan kijelentést tett, hogy Sylvester Stallone rögtön kihívta őt egy bokszmeccsre
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sylvester Stallone és a Szentatya a Vatikánban mérkőzött meg egymással.

Sylvester Stallone filmjein generációk nőttek fel, és még mindig újabb és újabb rajongókra tesz szerint a 77 éves akciósztár, hiszen a Rocky-, és a Rambo-filmek sosem mennek ki a divatból; örökérvényű klasszikusok maradnak.

Hihetetlen, de Ferenc pápa is rajong ezekért a produkciókért - ezt ő maga árulta el, mikor Stallone a családjával együtt látogatást tett a Vatikánban. A világsztár a feleségével, a gyermekeivel, és a testvérével együtt látogatott el a keresztény világ szívébe, és a Szentatya természetesen személyesen is fogadta őket a saját rezidenciáján.

Hogy ez a találkozás melyiküknek volt nagyobb megtiszteltetés, azt nem tudni, de egy biztos: Ferenc pápa régi álma válhatott valóra azzal, hogy kezet rázhatott azzal a színésszel, akinek filmjei nagy hatással voltak rá évtizedekkel ezelőtt.

„Az ön filmjein nőttem fel”

- mondta a Szentatya, mire Sylvester Stallone mosolyogva ökölbe szorította a kezeit, és kihívta a pápát egy bokszmérkőzésre:

„Készen áll? Akkor boksz!”

Ferenc pápa természetesen belement a játékba, néhány mozdulattal megcsillogtatta boksztudását, amit Stallone tapssal jutalmazott.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás