promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Izomkolosszusból 71 éves bácsi: így néz ki most Mr. T, Sylvester Stallone Rockyjának legendás ellenfele, a Szupercsapat Rosszfiúja
Borítókép:  MGM/UA film: Rocky III (1982)/Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Rocky harmadik részének legendás főellensége volt, akit Magyarországon milliók ismernek.

Mr. T, azaz polgári nevén Lawrence Tureaud igazán ikonkus színésze a nyolcvanas és kilencvenes éveknek, hiszen többek között olyan népszerű sorozatban szerepelt, mint a Szupercsapat, ahol Rosszfiút játszotta, a filmbeli polgári nevén Bosco Baracust. Majd a Rcky-univerzumban is helyet kapott, a harmadik részben ő alakította Sylvester Stallone ellenfelét, a mindig dühös és harcrakész  Clubber Langot. Sokak szerint pedig ő volt a Rocky-ellenfelek között a legjobb.

Mr. T később saját reality showt csinált, beutazta az Amerikai Egyesült Államokat, és egy rakat olyan akció fűzödik a nevéhez, amikor rossz mentális egészséggel küzdő embereknek segített. A népszerűségéből tehát rövid időn belül egy nagyon is segítőkész brandet kovácsolt. A Katrina hurrikán pusztítása után pedig megfogadta, hogy nem fogja tovább hordani azokat az aranynyakláncokat, amelyek szintén a védjegyévé váltak az évek alatt.

Mr. T amúgy olyan pokulturális jelenség lett, hogy még egy menő punk zenekar is felvette a nevét tisztelettel rá, illetve Mr. T több kisebb műsorban is részt vett a tévében az elmúlt évtizedekben ezek közül az egyik leghíresebb az Epikus Rap Háborók, amely műsor a YouTube-on futott. Sőt, Mr T az amerikai Dancing with The Stars-ban is szerepelt. Hogy ezt nem tudjátok elképzelni? Megeshet, de tényleg részt vett a műsorban. Msot megmutatjuk nektek, hogy néz ki most 1 hónappal a 71. szülinapja előtt, és a videó után pedig megnézhettek tőle egy produkciót, amit előadott a táncos vetélkedőben.

És a Dancing with The Stars-ban:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás