promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszakaphatod a nyaralásod árát azonnal, egyetlen feltétele hogy soha nem térhetsz haza
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Egy amerikai székhelyű utazási cég azt kínálja, hogy a Bermuda-háromszögbe induló tengerjáró hajó utasainak árát teljes mértékben visszafizetik, ha eltűnnek az Atlanti-óceán északi részén a körút során.

Az ajánlatot az ügynökség honlapján hirdették, ahol megemlítik, hogy nem kell aggódni az utazók eltűnése miatt a Bermuda-háromszög túrán, mert nem valószínű, hogy ilyen incidens megtörténik. De ha mégis bekövetkezne egy ilyen megmagyarázhatatlan rejtély, akkor az utasok 100%-ban visszakapják befizetett pénzüket. - tudósított róla mókás formában a The Economic Times.

Az útra meghirdetett különleges ajánlat minden bizonnyal számos kattintást hozott az cégnek, ami egészen pontosan 1450 angol fontért vásárolható meg, vagyis megközelítőleg 700.000 forintba kerül ez a felejthetetlen kaland.

A tengeri körút 2023 márciusában indult el New Yorkból és az Atlanti-óceánon keresztül a norvég Prima vonalon halad a Bermuda-háromszög felé.

Hogy pontosan kik veszik igénybe ezt az ajánlatot, azt egyelőre nehéz megmondani, ugyanis az ügynökség oldalát elárasztották az emberek gúnyos reakciói, hogy mégis kinek szól ez az ajánlat, ha mégis eltűnnének? Ki fogja visszakapni a befizetett összeget, hiszen a szellemeknek a pénz mit sem ér.

A felvetések jogosak, bár az ötlet sem mondható utolsónak, a marketing ötlet pedig külön dicséretet érdemel, hiszen a tömeges reakciók önmagukért beszélnek. Egyelőre senki nem számolt be semmilyen eltűnésről vagy természetfeletti, sci-fibe illő történésről és arról sem, hogy a cég bármekkora összeget is visszafizetett volna, így egyszerűen levonhatjuk a következtetést, hogy a vállalkozás töretlenül és sikeresen működik.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás