promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Stana Alexandra bárcsak sose venne fel melltartót – vadítóan néz ki Marics Peti partnere
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Stana Alexandra és Marics Peti ugyebár közösen fognak táncolt a Dancing With The Stars új évadában.

A TV2 nem túlzott, hogy mindenképpen szeretné megnyerni a nézettségi harcot az RTL-lel szemben. Rengeteg népszerű műsor kerül a képernyőre, amik valóban vonzzák a tévénézőket. A Konyhafőnökre rászabadították a Séfek séfét, amiben ugyanúgy 20 órakor kezdődik, és zakatol a Sztárban Sztár leszek is. A válás közepén tartó Krausz Gábor és Tóth Gabi összefuthatnak a TV2-nél, de mivel más-más műsorokban vannak, erre kicsi az esély.

Szombaton érkezik egy Szerencsekerék különkiadás is VIP, de hát amit már szintén nagyon vár a közönség, az a Dancing With The Stars. Főleg ugye, miután megtudták, hogy kik lesznek a szereplők, amit ide kattintva meg is tudtok nézni.

Annyi biztos, hogy Marics Peti Stana Alexandrával fog majd táncolni. Meglátjuk, hogy közösen meddig tudnak majd eljutni a Dancing With The Starsban.

Stana Alexandra gyerekkora óta táncol, és már kiskorában szerepelt színpadon és tévében. 2007-ben családjával átköltözött Magyarországra Romániából, ahol a Madách Imre Gimnáziumban érettségizett 2011-ben. Ezt követően a Magyar Táncművészeti Egyetemen tanult tovább, ahol mesterdiplomát szerzett táncpedagógusként és koreográfusként. Annyi biztos, hogy Marics Peti jó kezekben lesz a TV2 műsorában.

Alexandra már régóta a Dancing With The Stars táncosa, szóval a többi már csak a Valmar énekesén múlik. A művésznőnek persze van igazi vadmacska énje is. Most megmutatunk róla pár bevállalós fotót. Nektek melyik a kedvencetek, amelyiken nem visel melltartót, vagy ahol bikiniben élvezi a verőfényes napsütést?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás