promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Krausz Gábor belecsöppen egy hatalmas háborúba, amit lehet nem fog tudni megnyerni
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Krausz Gábor és Tóth Gabi szakítása után erre fokozottan figyelni fognak a nézők.

Nem csak a bulvárrajongók követik fokozott érdeklődéssel, hogy mi lesz Krausz Gábor és Tóth Gabi sorsa. Bár ugyebár megegyeztek, hogy a lányukat, Hannarózát továbbra is közösen fogják nevelni, de a válásuk nagyon viharos lesz.

Ugyebár kiderült, hogy Tóth Gabi beleszeretett a Fricska táncegyüttes alapító tagjába, Papp Máté Bencébe. A táncos már tavaly december elején feltűnt Tóth Gabi mellett, mivel a Fricskával közösen adták elő a „SzívbeEmelő” című szerzeményt. Lehet már akkor elkezdett kialakulni köztük egy kölcsönös vonzalom.

A pletykák szerint Tóth Gabinak és a sztárséfnek már egy ideje voltak problémáik, de hogy konkrétan mik ezek, arról csak találgatások vannak. Elvileg az is benne volt a pakliban, hogy Krausz Gábor idejét nagyon lefoglalta az étterem, valamint egy második gyerek kérdése is vitákat indíthatott el náluk. Mindenesetre megkerülhetetlen tény, hogy Tóth Gabi egy másik szerelem miatt rúgta fel teljesen az életét.

Krausz Gábor azt is hozzátette, hogy nem haragszik volt feleségére, és nem akar rosszat neki, de azért időnként oda szokott szúrni neki burkoltan.

Érdekesség, hogy Tóth Gabit, valamint Krausz Gábort is hamarosan láthatjuk a TV2 képernyőjén, persze külön műsorban. Előbbi a Sztárban sztár leszek! zsűrijében ül ugyebár, míg Krausz Gábor a Séfek séfe új évadában tér vissza. A műsor szeptember 4-től rajtol majd, és minden hétköznap este látható lesz a TV2-n. Ide kattintva meg is nézhetitek milyen volt, amikor anno Tóth Gabi beállt főzni a Séfek séfébe.

Krausz Gábor így akaratán kívül is beszáll egy nézettségi háborúba, ami a TV2 és az RTL között fog zajlani.

A Konyhafőnök 10-ik évada már elindult az RTL-en, míg a Séfek séfe az ötödik évadba vág bele a TV2-n. Érdekesség, hogy a két gasztronómiai műsor valóban harcolni fog egymással, mivel mind a kettő 20 órakor kezdődik.

Mivel Krausz Gábor most a Tóth Gabis szakítása miatt eléggé középpontba került, lehet többen a Séfek séfét fogják választani A Konyhafőnök helyett. Annyi biztos, hogy néha Tóth Gabi exe újra elő fogja venni a kritikus oldalát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás