promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Onlyfans oldalt indított a TV2 népszerű szereplője, alig 5 ezer forintért beleshetsz az intim bájaiba
Borítókép:  Youtube - PalikekVilagabyManna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy ki szállt be az erotikus tartalommegosztó oldal felhasználói közé, már aktív a fiókja.

Szabó Franciskát a TV2 méltán népszerű műsorából, az Exatlon Hungaryből ismerhette meg az ország. Teljesítményével és remek fizikumával felhívta magára a közvélemény figyelmét és sokan formás idomai miatt lettek rajongói a műsornak. Ez véget ért, Franciska pedig egészen új dologgal került a bulvárlapok hasábjaira:

Kiderült, hogy egy bántalmazó és szerfüggő férfivel élt párkapcsolatban, aki lelkileg manipulálta, anyagilag pedig kihasználta a gyönyörű modellt.

A férfi amerikai testépítő, Franciska pedig hozzáköltözött, de sajnos az együttélés alatt olyan súlyos problémák derültek ki, hogy pszchológus segítségét kellett kérnie a lánynak. Végül minden bátorságát összeszedve elmenekült a férfitól és bár ő sírt és könyörgött, Franciska nem enyhült meg és maga mögött hagyta életének azt a korszakát.

Ezután új szakasz kezdődött és Franciska kihasználva azt, hogy gyönyörű, izmos, fiatal nő, Onlyfans csatornát indított a férfiak nagy örömére. Szexi, dominatartalmakat gyárt, melyeket ő fétistartalomnak hív. Intim részeket sosem mutat a videóban, de nem panaszkodik, elmondása szerint így is egy millió forint körüli keresetre tesz szert havonta.

Azonban ezt nem csak a videóknak köszönheti: lehetőség van őt privát eseményekre női pankrátornak kibérelni, ezzel pedig egyik régi szenvedélyét váltotta valóra: mindig is vonzotta ez a sportág.

Ez a fajta szolgáltatás bár nagyon jövedelmező, rengeteg utazással jár, de szereti csinálni és az összeg láttán jogosan gondolhatjuk, hogy a megrendelők is elégedettek.

Szabó Franciska amerikai pofonbajnokságokon is helytállt, segített népszerűsíteni ezt a nem olyan régi sportágat, igazi keménykötésű nő. Azonban a későbbiekre igazán nőies tervei vannak: ha sikerül elég pénzt összegyűjtenie, akkor el akarja indítani a saját ruhamárkáját. Kíváncsian várjuk, hogy abban milyen vonal fog érvényesülni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás