promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A szuperdögös Jennifer Aniston ruhája huncutul omlik rá a frenetikusan formás fenekére, a látvány maga a mennyország
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston fantasztikusan néz ki 54 évesen.

2019-ben hatalmas sikert aratott Netflixen a Gyagyás gyilkosság című izgalmas krimi-komédia, amiben Adam Sandler és Jennifer Aniston belekeverednek egy egyre durvább gyilkossági ügybe, így mindent megtesznek, hogy tisztára mossák a nevüket, és bebizonyítsák az ártatlanságukat, persze a szokásos mókázással. Örülhetnek a rajongók, ugyanis 4 év után végre megérkezett a folytatás, újból egy hihetetlen kaland vár a két világsztárra a Gyagyás gyilkosság 2-ben, ami mától elérhető Netflixen.

A Gyagyás gyilkosság 2 premierje már lezajlott Amerikában, a Jóbarátok című sorozatból is ismert Jennifer Aniston pedig bombasztikusan nézett ki az eseményen. A színésznő ismét bebizonyította, hogy ő a világ egyik legszebb sztárja, aki 54 évesen is jobban néz ki, mint egyes több évtizeddel fiatalabb pályatársai – de ezzel valószínűleg már mindenki tisztában van, hiszen világszerte imádják őt.

Jennifer Aniston egy elég bevállalós ruhát választott a film bemutatójára, ugyanis egy csillogó, testhez simuló, elegánsan áttetsző ruhadarabot viselt, a látvány pedig maga volt a mennyország – a színésznő valóban álomszépen nézett ki, az összes tekintet őt követte, bárhova is tipegett a magassarkújában.

Ennek az előnyös ruhának köszönhetően Jennifer Aniston formás fenekét is megcsodálhatták az emberek, szóval telitalálat volt, akárki is készítette a fantasztikus ruhadarabot – bár ehhez az is kellett, hogy egy tökéletes testen legyen, így a színésznőnél nem is találhattak volna jobbat ahhoz, hogy a lehető legpompásabban fessen valakin a divatos, csábítóan elegáns ruhaköltemény.

Ilyen ruhában ment Jennifer Aniston a Gyagyás gyilkosság 2 premierjére:

Itt pedig meg lehet nézni a Gyagyás gyilkosság 2 előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás