promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatért az Exatlon? Bombaformában robbantotta fel a netet Szabó Franciska és Ujvári Izabella
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A TV2 Exatlonjának favoritja voltak egykor, így örömmel látjuk most újra gyepen Ujvári Izabellát, és bikiniben Szabó Franciskát. 

Egyelőre nincs arról értesülésünk, hogy az utolsó időkben népszerűségéből már sokat veszítő Exatlon Hungary mostanság visszatérhet-e a képernyőre. Azonban a kalandverseny-reality korábbi évadaiban több szereplő is emlékezetes teljesítményt nyújtott mind a játékban, mind az utóéletük során. A TV2-nek főleg az első szezonokra sikerült igazán agy bajnokokat leigazolnia, bár kétségtelen, hogy mindig remek és a saját területükön sikeres sportemberek alkották a csapatokat mind a Bajnokoknál, mind a kihívóknál. Sajnos az magyarországi Exatlon egyik legemlékezetesebb, de talán tényleg a leghíresebb résztvevője, Csollány Szilveszter sajnos már nincs közöttünk. Az olimpiai bajnok tornász a rettegett koronavírus-fertőzés miatt hunyt el tavaly január végén. 

Az elmúlt évek egyik legellentmondásosabb játékosa volt Szabó Franciska. A cselgáncsozóként Európa-bajnok leányzó meglehetősen hamar, tizenkettedikként esett ki a harmadik évadban. Ugyan gyakran mutatott be remek versenyzést, gyakran kísértette balszerencse. A hihetetlen versenyszelleme pedig gyakran keverte bajba, volt amikor a szállásuk berendezései bánták, amikor Franciska tajtékzott a dühtől. A sportolónő rendre nehezen viselte a vereséget, nagyon meg akarta mutatni magát. Azóta már Amerikába költözött, és részt vett több féle sportrendezvényen is. Küzdött már fehérneműs ketrecharcosként, de pofonosztó versenyen is. Mostanság pedig megtalálták a bikinifotózások is, ahol szerencsére igencsak jól teljesít, a láthatóan még mindig bombaformában lévő hősnőnk. 

Ujvári Izabella még évekkel ezelőtt tűnt fel először a magyar interneten. Rövid videóban olyan zseniális labda-trükköket mutatott be vérlaza egyszerűséggel, mint egy brazil utcagyerek. A tehetséges focista hamar kinőtte a hazai kereteket, és Ausztriában próbált meg érvényesülni nagypályás futballistaként. Azonban a sorozatos és súlyosnál súlyosabb sérülései sem tettek jót a pályafutásának. Azonban a TV2 illetékesei fantáziát láttak benne, és meghívták az Exatlon 3. szezonjába. Iza egészen sokáig bírta, tulajdonképpen az ötödik helyen végzett a lányok versenyében. Azóta a footgolf nevű sportágban, illetve influenszerként próbál meg boldogulni. A sokoldalú hölgyemény arcával és szimpatikus szellemiségével a hirdetők szinte mindent megpróbáltak már eladni: chipset, autót, szárnyas betétet. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás