promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elképesztő fotók láttak napvilágot a 77 éves Goldie Hawnról, most sem visel sokkal több ruhát mint fénykorában
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 70-es évek megkerülhetetlen szexszimbóluma volt a szőke színésznő, de még ma is könnyedén felviszi az ember pulzusát.

Egy egész generáció megkerülhetetlen, ikonikus színésznője volt, akinek a neve összefort a komikus naívával. Nők milliói irigyelték, férfiak millió vágyakoztak utána, filmjeivel pedig rengeteg embernek okozott vidám perceket, órákat. Kevesen tudják, de komoly díjazásokban is részesült:  a Benjamin közlegény (1980) című filmben nyújtott alakításáért Oscar- és Golden Globe-díjra jelölték, a legjobb női főszereplő kategóriában. Karrierje kezdetén azonban bombaként berobbanva tarolta le a filmes világot, ugyanis A kaktusz virága című alkotásért, melyet 1969-ben mutattak be és az egyik első szerepe volt szintén két jelölést kapott. Egy Oscar- és egy Golden Globe-díj várományosa lett a legjobb női mellékszereplő kategóriában, ezeket pedig bizony meg is nyerte.

Természetesen az idő felette sem állt meg és ahogy mindenki erre a sorsra jut majd: bizony ő is megöregedett.

Hihetetlen belegondolni, hogy immáron 77 éves az a fiatal szőke szépség, aki előszeretettel játszotta el a butuska fruskától kezdve a megértő empatikus nőig szerepek egészen széles skáláját.

A rendezők tudták mindazt, amit én fentebb leírtam, így előszerettel foglalkoztatták a színésznőt és ha szerepelt egy filmben, akkor egy dolog biztos volt: mindenképpen találnak lehetőséget arra, hogy valamilyen úton módon beleszőjenek a történetbe néhány vetkőzős jelenetet.

Persze a feszes izmok és a sima bőr után megdöbbentő lehet egy idősebb nő külseje, azonban mégis azt gondolom, indokolatlan volt az a felháborodás, amit Goldie Hawn mostani, nyaralós fényképei okoztak.

A paparazzók fürdőruhás fotókat készítettek Goldie-ról a nyaralása alatt, ami szó szerint fellázította a közvéleményt. Sok internetező szerint nem helyénvaló, hogy egy idősebb nő így mutatkozzon a nyilvánosság előtt. Hawn rajongói a kommentekben siettek a támogatására.
Az internetezők számos  hozzászólással árasztották el a fotókat. Egyesek elítélik Hawnt a 77 éves nő látszólag nem megfelelő megjelenése miatt, míg mások nem látnak problémát abban, hogy az emberek, még az idősek is fürdőruhát viselnek.

Itt tudjátok megnézni a fotót, döntsétek el ti, hogy mi a véleményetek. Én mindenképp amondó vagyok, hogy a fürdőruha nincs korhoz kötve, ahogy a nyaralás és a strand, a napsütés élvezete sem, így bárki, bármikor bátran viseljen olyan ruhát a strandon, amiben jól érzi magát.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás