promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
24 évvel fiatalabb nőt szeret: Így néz ki a legendás Tökalsó, azaz Rob Schneider ritkánt látható, csúcsbombázó felesége, Patricia Azarcoya Arce
Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész a '90-es évek végén lett Magyarországon az egyik vígjátéklegenda.

Valószínűleg nincs olyan ember Magyarországon, aki vígjátékszerető, és ne látott volna legalább egy filmet Rob Schneidertől, aki bizony évtizedek óta jelen van a moziban és a tévében, a humora pedig olyan, amely igazán egyedülállóvá teszi őt a színészek palettáján. Hazánkban elsősorban az úgynevezett "Tök-filmek" után ismerhetjük őt, hiszen volt egy olyan jó pár év, amikor Rob Schneider vígjátékai kapcsán általában belekerült a filmjei címeibe ez a szócska, részben azért is, hogy azonnal tudjuk hova tenni az alkotást.

Ilyen, már-már kultikus, ikonikus és legendás alkotások a magyarra Tökállat-ként, Tökös csaj-ként és Tökalsóként fordított filmek, amelyek bizony csak keveset vesztettek humorukból az elmúlt években, ma is épp úgy ütnek, mint korábban.

Rob Schneidert pedig azóta is számtalan filmben láthattuk, sokszor Adam Sandler oldalán. Ilyen péládul az 50 első randi, A vizesnyolcas vagy éppen a Nagyfiúk-filmsorozat.

A sztár magánéletéről azonban keveset hallunk, sőt, szinte biztos, hogy még nem láttátok gyönyörű feleségét sem, a tőle 20 évvel fiatalabb Patricia Azarcoya Arce, aki maga is a showbizniszben dolgozik, ám koránsem a kamera előtt, inkább a menedzsmentben, de egyáltalán nem áll tőle messze az írás sem, igazi művészlélek is. A gyönyörű Patricia ugyanis televíziós producerként dolgozik, ráaádásul a közösségi médiában nagyon aktív férjével együtt.

A páros sok közös képet tesz fel az Instagram-oldalára is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás