promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rubint Réka videója miatt sírnak az emberek, meghökkentő dolgot tett Schobert Norbi felesége
Borítókép:  youtube.com/Palikék Világa by Manna (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka képes volt életre szóló meglepetést okozni.

Schobert Norbi és a felesége, Rubint Réka mostanában több balhéba is belekeveredtek, hiszen pár hete elég nagy csapást kapott a GVH-tól az Update birodalom, a fitneszlady pedig nemrég egy podcastben olyan dolgokat mondott, amikkel sokak szerint vérig sértette a feleségeket és az anyákat – de úgy tűnik, hogy ezek a nagy port kavaró dolgok egyáltalán nem csökkentették a népszerűségüket.

Rubint Réka rendszeresen megrendezi az Alakreform táborokat, országszerte nagy sikerű edzéseket tart és persze folyamatosan kézben tartja a különböző projektjeit. Óriási rajongótáborral rendelkezik, hiszen már több, mint 675 ezer követője van Instagramon, a bejegyzéseinél meg pár beszólás kivételével általában mindig támogató, kedves üzeneteket kap – ez a mostani posztjánál is így volt.

Rubint Réka az imént egy egészen elképesztő történetet osztott meg, ami bizonyítja a kedvességét, és azt, hogy mennyire közeli kapcsolatot ápol a hűséges rajongóival, akik láthatóan teljesen odavannak érte.

Különleges felkérést kapott Rubint Réka, ugyanis meghívták őt meglepetés vendégnek egy rajongó lánybúcsújára, ő pedig sokak megdöbbenésére igent mondott, majd lepelben vitte neki a tortát. Az esetről videó is készült, amin látszik, hogy a hölgy könnyekig hatódik, amikor meglátja, hogy Schobert Norbi felesége a titokzatos látogató – a kommentek alapján sokan vele együtt sírtak a felvételen, hiszen valóban nagyon megható volt az öröm, ami kibuggyant belőlük.

Persze a testmozgás sem maradhatott el, ugyanis a videó végén azt láthatjuk, ahogy az egész csapatot megmozgatja Rubint Réka, aki biztosan egy életre emlékezetessé tette ezt a révfülöpi lánybúcsút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás