promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előkerült Rubint Réka támadója, akinek az egész Schobert család a célpontja volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rubint Réka és a Schobert család rengeteg támadást szokott kapni.

A Schobert család nevét gyakorlatilag egész Magyarország ismeri. Schobert Norbi és Rubint Réka kapcsolata már megingathatatlannak tűnik. Sok mindenen átmentek együtt, sőt, tragédiákon is át kellett esniük, ami mindenki számára nagy megpróbáltatás.

Schobert Norbi elmondta, hogy feleségével akar megöregedni, és gyakorlatilag vissza is vonult a nyilvánosságtól. Az agyvérzése után csendesebb ember lett, aki igyekszik észrevenni az élet apró örömeit.

Közben Schobert Norbi és Rubint Réka lánya korán belevágott az influenszerkedésbe, de aztán a nyilvános szereplései miatt celeb lett belőle, akivel mindig kiemelkedően foglalkoztak a bulvárlapok. Mivel elég fiatalon csöppent ebbe bele, így meg is tanulta ezt kezelni, ami iszonyatosan fontos. Nincsen könnyű dolga, mivel neki, és sokszor a családjának is meg kell küzdenie a negatív kommentelőkkel.

A Schobert család tényleg rengeteg támadást kap, és a rajongók mellett az őket lehúzó emberekkel is meg kell küzdeniük. Az ifjabb Schobert Norbi nem vágyik annyira a reflektorfényre, de Schobert Lara édesanyja nyomdokaiba lépve aerobikedző lesz.

Most közben olyan történt a Schobert családdal, ami még soha. Előkerült egy múltbéli támadójuk, aki levelet írt Rubint Rékának.

„Azért írok most neked, mert úgy érzem meg kell tennem, hogy lelkileg jobb legyen nekem. Nagyon sok rosszat tettem veletek, sokat posztoltam a csoportba, ami ellenetek készült. Rájöttem, hogy ez nem vezet sehová, és én hiába írok rólatok mindent, ami akár igaz, akár nem, én ettől nem leszek több, és sosem fogok odáig eljutni, ahová ti”

- írta az ismeretlen, aki bocsánatot kért az egész Schobert családtól.

Rubint Réka sokáig gondolkozott azon, hogy megossza-e ezt az üzenetet, de végül úgy döntött, hogy a nyilvánosság elé tárja. Hozzátette, hogy nagyon tiszteli és becsüli azokat az embereket, akik képesek változni, így az egykori támadónak is meg tudott bocsátani.

Schobert Norbi is arra vágyik, hogy az emberek inkább szeretettel töltsék meg ezt az „agresszióval és gyűlölettel teli világot”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás