promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szembe köpte az elveit Rubint Réka, gyűlöletcunami zúdult a fitneszlady-re
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka is beállt az aszpartámmentes üdítő reklámkampányába.

Hogy Vasvári Vivient és Szabó Zsófit kemény kommentekkel záporozzák az aszpartámmentes Xixo Zero Cola reklámozása miatt, az még valahol érthető, de azt sosem gondoltuk volna, hogy az ország fitneszlady-jére mindenkinél nagyobb gyűlöletcunami fog zúdulni, miután az egyik csoportos edzése során édesítőszeres, dobozos üdítőitalt adott a vele mozgóknak.

Rubint Réka ezzel alaposan kihúzta a gyufát, sokan ugyanis úgy gondolják, hogy az egészséges életmódot hirdető Schobert-család ezzel kimutatta a foga fehérjét, és jó pénzért hajlandók akár egészségtelen termékeket is promózni.

A videóban Réka jó ízűen kortyolgatta a Xixo Zero Coláját, mellette azokkal a hölgyekkel, akik részt vettek a legutóbbi edzésén, de ez sokaknak nem tetszik. A kommentszekcióban szó szerint ízekre szedték a fitneszlady-t, amiért beállt az aszpartámmentes-reklámkampányba.

A legtöbben azt kérték számon Rékától, hogy egyrészt miért kell pont neki az édesítőszeres üdítőitalt mutogatnia, másrészt miért nem vizet vagy citromos vizet iszogat ilyen elégedett mosollyal a csoportos testmozgás alatt.

„Ugyanolyan B2 kategóriájú édesítőszer van benne, mint más üdítőkben az aszpartám. Szívesen”

„Esetleg egy friss citrom levét kifacsartad volna egy tisztitott vízbe, akkor még meg is dícsérnélek. Viszont pont tőled nem számítottam erre a reklámra”

„Mostmár tudom, mi az, amit biztosan nem fogok fogyasztani, ezt a szemetet adjátok a gyerekeiteknek is? Undorító és visszataszító”

- írták a felháborodott kommentelők.

A kedd esti Rozsnyai edzésen minden résztvevőnek volt lehetősége megkóstolni a XIXO Cola Zero-t |#hirdetés , ami nem csak finom, de aszpartam mentes is! XIXO Drinks #xixohungary

Posted by Rubint Réka oldala on Sunday, July 16, 2023
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás