promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi kínos videója nagyobb kárt okoz, mint az aszpartám
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi pocsék színészi alakításán jókat derülnek az emberek.

Ha létezne nálunk "Az Év Reklámja" díjkiosztó, akkor biztos, hogy a Hell Energy Magyarország Kft. kapná meg a XIXO-ért. Miután a WHO közölte, hogy az aszpartámnak mennyire van rákkeltő hatása, a Hell marketingese zseniális ötlettel állt elő: kitalálta, hogy csinálnak gyorsan egy "olcsó" reklámkampányt, amiben hazai hírességeket kérnek meg, hogy kortyoljanak bele a XIXO Zero Colájukba, majd hangoztassák, hogy ezt nyugodtan ihatja mindenki, mert ebben aztán nyomokban sem találunk rákkeltő aszpartámot.

A cég előhúzta a magyar celebvilág krémjét, de volt olyan közöttük, akinek meghaladta a képességét, hogy életszerűen mondjon fel egy egyszerű szöveget, vagy úgy igyon bele az üdítőbe, hogy tényleg el tudjuk hinni róla, hogy volt a dobozban bármi is. Vasvári Vivien - most már Bodnár Vivien - ürességtől kongó Xixo-dobozt emelgetett a szájához, de nem sokkal maradt el tőle Szabó Zsófi kínos reklámozós videója sem.

Az RTL műsorvezetője bár többek között színésznőnek is vallja magát, azt még sosem tudta bebizonyítani, hogy mindezt jogosan állítja magáról, ugyanis legutóbb a Hotel Margaret című sorozatban kapott szerepet, amiben egyedül a feltuningolt melleit tudta megcsillogtatni, és most a Xixo sem lehet büszke arra a videóra, amiben az ő üdítőjüket reklámozza.

Zsófi igyekezett úgy előadni az alábbi szituációt, mintha teljesen spontán lenne az egész, de látva, hogy milyen sokan röhögnek rajta emiatt, azt kell mondanunk, nem sikerült neki.

„Nem tudom, de ettől a nőtől a hideg ráz, ha meglátom...amilyen szép olyan buta szegény”

„A xixonak lehet ez volt a celja, hogy ezekből hülyét csináljon”

„Erre mondják..van az a pénz, amiért korpásodik a haja”

„Rakás cink ez a nő!”

„Szép egyébként, de nem véletlen utálja mindenki. Üresfejű sajnos és csak a pénz számít neki”

- írták a kommentelők.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás