promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Felbukkantak Rubint Réka Playboy fotói, beolajozott testtel pózolt a nyuszis magazinban Schobert Norbi felesége
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Rubint Réka bevállalta, de Schobert Norbinak volt egy feltétele a fotózással kapcsolatban.

Úgy tűnik, hogy manapság eléggé rájár a rúd Schobert Norbira, hiszen a jelek szerint kezd összeomlani az évtizedek óta épített Update birodalom, ráadásul a Forbes legértékesebb celebjeinek TOP 40-es listájáról is kiesett idén, pedig tavaly a 19. helyen szerepelt rajta – viszont szerető felesége, Rubint Réka az ehhez hasonló, nehéz időkben is kitart mellette, hiszen nagyon szeretik egymást.

Schobert Norbi brandje a jelek szerint éppen lefelé ível, de Rubint Rékáé felfelé, hiszen rengetegen szeretik őt, az emberek tömegesen járnak az edzéseire, a követőtábora pedig szépen duzzad. Tény, hogy ő is kap rendszeresen támadásokat, de azért sokkal inkább elkerülik őt a balhék, mint a férjét – bár a fitneszlady nem is a nyilatkozatai miatt szokott beszólásokat kapni, hanem inkább a kinézete miatt.

De hiába oltogatják Rubint Rékát a külseje miatt, ő bármikor elmondhatja magáról, hogy egyebek között a legendás Playboy magazin címlapján is szerepelt, ráadásul tűzforró képek készültek róla, hiszen beolajozott testtel pózolt – hatalmas megtiszteltetésnek számít a felkérés.

Rubint Réka még 2006-ban vállalta el a felkérést, mindössze pár hónappal a fia megszületése után. Saját elmondása szerint az volt a célja, hogy megmutassa, hogy erre is képes, és utólag egyáltalán nem bánta meg a fotózást. Schobert Norbinak mondjuk volt egy feltétele ezzel kapcsolatban, ugyanis azt mondta, hogy a bugyinak mindig rajta kell maradnia a feleségén, és végül valóban így állt a kamerák elé.

Ha valakit esetleg érdekelnek Rubint Réka Playboyos képei, az ide kattintva megtalálja őket, de mindenki csak a saját felelősségére tekintse meg a felvételeket, mivel 18+-os tartalomról van szó.

Évekkel később amúgy érdekes dolgokat árult el a Playboy fotózásáról Rubint Réka, aki Hajdú Péter Összezárva című műsorában nyílt meg, miközben a címlapot nézegették – bár a műsorvezető az alábbi részlet alapján nem igazán hagyta, hogy a híresség normálisan elmondja a gondolatait, hiszen folyton megakasztotta őt:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás