promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi olyan fricskával kínálta meg az RTL-t, hogy még mindig csillagokat látnak
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Tóth Gabi nem csak az RTL-nek sózott oda, hanem a saját csatornájának, a TV2-nek is.

Valósággal sokkolta a közvéleményt a hír, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor hat év után elválnak. A sztárséf volt az első, aki egy közleményben bejelentette, hogy véget ért a kapcsolatuk az énekesnővel, akivel 2019-ben házasodtak össze.

Az esetet ugyebár bonyolítja, hogy van egy közös lányuk, Hannaróza, akit továbbra is közösen szeretnének nevelni. Krausz Gábornak közben el kellett költöznie a szentendrei családi házból, amit folyton szépítgetett, mivel az ingatlan Tóth Gabi nevén van. Persze azt is tudni kell, hogy az énekesnő vállalta be a gigászi hitelt is, ami állítólag 75 millió forint.

A szétment pár kérte a sajtót és a rajongókat is, hogy hagyják őket békében elválni, de valószínűleg tudták, hogy ez egészen biztosan nem fog összejönni. A közvélemény egyszerűen mindent tudni akar, ami most Tóth Gabival és Krausz Gáborral történik.

Sok kommentelő gondolja úgy, hogy az énekesnő, valamint a Fricska táncegyüttes tagja, Papp Máté Bence már régebb óta oda lehetnek egymásért. A válás másik lehetséges oka lehet az is, hogy Tóth Gabi és Krausz Gábor eltérően gondolkodtak a jövőjükről. Egyes források szerint az énekesnő szeretett volna még egy gyereket, de a séf ezt nem akarta. Állítólag az énekesnő hiányolta az egykori párja figyelmét és támogatását is, amiből gyakori vita volt közöttük.

Közben a Fókusz stábja ellátogatott Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes egyik koncertjére, amin természetesen az énekesnő új párja, Papp Máté Bence is színpadra állt. A nehéz napokat átélő énekesnő úgy döntött, hogy odasóz egy kemény „fricskát” az RTL-nek.

„Puszi a Fókusznak, a TV2-nek és az RTL-nek is, kösz, hogy eljöttetek a koncertünkre, azért valami zenét is adjatok le belőle, köszi”

- mondta a színpadon Tóth Gabi, aki persze iróniába mártva küldte azokat a puszikat a sajtónak. Érdekes, hogy a saját csatornáját is megemlítette. Az RTL és a Fókusz a nem éppen kedvesnek szánt megjegyzés ellenére eleget tett az énekesnő kérésének. A riportban azt is megnézhetitek, miképp vélekednek most az emberek Tóth Gabi és Krausz Gábor válásáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás