promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Túl rövid volt a bájos műsorvezetőnő szoknyája, a bugyi kilátszódott azonnal
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A kamera mindent vett, élő adásban történt a fura jelenet.

Az élő műsoroknak rengeteg bájuk van, becsúszhatnak apró hibák, miközben bármikor megtörténhet valami váratlan, előre nem szándékozott jelenet. Az elmúlt években számtalan magyar vonatkozású hiba is felkerült a Youtube-ra, és mióta mindenkinek egy kisebb csúcsszámítógép feszül a zsebében, már lehetetlen eltűntetni a tévéadásokba bekerülő bakikat.

Sőt, még a korábbi évtizedek nagy jelenetei is fent vannak már a videómegosztó-portálokon.

Az elmúlt években számtalan hihetetlen kis tévés botlásról lehetett hallani, és ezek között volt egy elképesztően fura is, amikor egy oda nem illő "film" ment a műsor hátterében, amelyből később óriási botrány lett. A film nagyon nem illett oda, hiszen csupán felnőttek nézhették volna. Ám ezek mellett is számtalan fura esettel találkozhat a gyanútlan tévénéző, aki mit sem sejt, amikor behuppan a tévé elé a karosszékbe.

Leginkább olyan fura jelenetek kerülnek fel a közösségi videómegosztó oldalakra, amelyben villantásos bakik szerepelnek. Ezekből korábban többet is összeszedtünk, a legtöbbször pedig időjárás-jelentésekhez vagy híradókhoz kapcsolódnak ezek a felvételek. És külföldön sokszor ezeket a fehérneművillantásokat már Britney Spears-jeleneteknek nevezik, hiszen az énekesnőről nagyon sok ilyen felvétel (videó, fotó) készült az elmúlt években, és ezek elég sokszor körbejárták már az internetet is.

Lauren Sanchez a Fox morning showjában vett fel túl rövid szoknyát, és amikor elrugaszkodik az asztaltól, hogy elinduljon az időjárás-jelentő stúdióba, akkor bizony megláthatták a nézők a Fox Morning Showjában a fehérneműjét. Visszafelé azonban már nem ismétlődött meg a jelenet, amikor visszaült az azstalhoz.

Íme a felvételek:

Még több bakis élő showos kontentre vágysz?

És íme a lista mindenek felett, a nemzetközi oldalak szerint a világ 10 legszebb időjósa:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás