promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi kiposztolta az idei év legdögösebb képét, ismét férfifantáziakat megmozgató módon veri vissza a fotonokat
Borítókép:  Youtube - SzandiHivatalos
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokak kedvenc énekesnője most nem a hangjával kápráztatott el minket, egészen másra tudunk most figyelni.

Szandi zenéjén generációk nőttek fel. Halgatták anyukámék, hallgattam én is, voltak koncerten fiatalkorukban és voltam a koncertjén én is. Népszerűsége töretlen, ami talán annak is köszönhető, hogy tudott önazonos maradni és nem állt bele a folyamatos, korszakokra jellemző stílusváltogatásokba, azt csinálja, amit tud és szeret: az éneklést, úgy, ahogy az szerinte jó.

Azonban amellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy pont emiatt a régre ívelő karrier miatt furcsa, hogy mintha a külsejét tekintve megállt volna az idő. Szandi nem öregszik és nem tudom hogyan lehetséges, de napról napra jobban néz ki, lehetetlen róla megmondani, hogy hamarosan betölti az ötvenet.

Lehetséges, hogy a genetikája is szerencsés, mert könnyed és légies a termete, azt viszont nem lehet elvitatni, hogy rengeteget tesz ezért az alakért és erről bármikor büszkén nyilatkozik. Kerüli az alkoholfogyasztást, sok egészséges,  nyers élelmiszert fogyaszt: rostos ételeket, zöldséget, gyümölcsöt, turmixokat, de nem tagadja meg magától a finom, házias falatokat sem.

A kalóriaszámlálgatás miatt nem kell aggódnia, mert ezt a fantasztikus formát nem koplalással éri el: kőkemény testmozgással tartja meg izmai tónusát. Mivel rengetegen kérdezték tőle, hogyan csinálja, mi a titka, így Szandi döntést hozott és a "titok" nem titok többé.

A hivatalos Youtube oldalán elkezdett edzős videókat közzétenni és igen hamar nagy népszerűségre tett szert, sokan kezdték követni az életmódtanácsait. A legtöbb videó rövidebb, mivel Szandi figyel arra, hogy a legtöbb embernek nincs ideje órákat tölteni egy edzéteremben a háztartás és a mindennapi munka mellett.

Bár a televíziós szereplései és a koncertek alatt is csodásan fest, a mostani kikapcsolódás, nyaralás alkalmával ledobta a textilt és az egész testét megcsodálhattuk. Mit ne mondjak, sok nő társa érezhet most irigységet, a férfiak érzéseit meg inkább le se írom:

Itt pedig az egyik edzésről készült videóját nézhetitek meg, ha ilyen lesz a végeredmény, akkor valóban megéri elkezdeni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás