promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandinak, és a lányának is alig férnek el a gigászi keblei a bikinifelsőben
Borítókép:  Szandi official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megérkezett a kánikula, így Szandi, valamint a gyönyörű lánya is levetkőzött.

Szandi még 12 éves sem volt, amikor 400 jelentkező közül ő lett a Mini Tini popénekes-pályázat győztese. Aztán ugyebár a karrierjét Fenyő Miklós indította be, aki azonnal felfigyelt rá. Anno 1989 novemberében jelent meg első albuma Kicsi lány címmel, ami óriásit robbantott a piacon.

Olyannyira beindult a szekér, hogy Szandi a legfiatalabb platinalemezes előadó lett Magyarországon. Szandi sikerét akkoriban tényleg nem lehetett megállítani. Később eljátszotta az életén alapuló film, a Szerelmes szívek főszerepét, a gimnazista Timit. Az alkotás hatalmas siker lett, gyakorlatilag tódultak rá az emberek a moziba.

Szandi és Bogdán Csaba kapcsolata megmutatta, hogy tényleg lehet örök szerelmet találni. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy 30 éve alkotnak egy párt. Az előadó 16 éves volt, amikor megismerkedett a későbbi férjével. Szandi édesapja nem nézte jó szemmel kapcsolatukat a nagy korkülönbség miatt, de aztán megbékélt.

Biztos sokan emlékezhetnek, hogy az énekesnő anno visszament kicsit a múltba, és megmutatta, hogy nézett ki 20 évesen bikiniben. Most is ki lehet jelenteni, hogy az előadó továbbra is csúcsformában van.

Szandi és Bogdán Csaba nagylánya már régóta kint van Amerikában. A 23 éves Bogdán Blanka igyekszik bejárni az USA legszebb helyeit, és néha azért posztol olyan fotókat is, amikor láthatjuk őt lengébb öltözetben.

Tavaly diagnosztizáltak nála egy vesefertőzést, de hála égnek már teljesen jól van. Szokott kapni olyan kommenteket, hogy túl sokat mutat meg magából, de ezeket el szokta engedni a füle mellett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás