promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi arcoskodott, LL Junior őrjöngött, Köllő Babett aranyos, Kállay-Saunders András pedig igazi csajozógép - Ciki és cuki celebélmények a Redditről
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Érdekes posztra bukkantam a múltkor a Reddit böngészése közben: a felhasználók felvetették, hogy kinek milyen személyes találkozásai voltak hírességekkel, és nem tettek lakatot a szájukra.

A kommenteket mi csak közzétesszük, nem tükrözi a szerkesztőségünk véleményét. De: hogy legyen benne saját élmény is, az egyik népszerű tévés műsorvezetővel kezdek, akivel nekem is volt szerencsém találkozni:

Ez pedig nem más, mint Tilla. Az egyik ismerősöm televíziós műsorkészítő szakon tanult és azt kapta egyik vizsgafeladatnak, hogy készítsen interjút egy ismert(ebb) emberrel. Nagy falat ez, egyetemistaként, senkit nem ismersz. Áthívott beszélgetni és szó szót követett, mondta, hogy ő nagyon kedveli Tillát, vele szeretne interjút. Mire javasoltam, hogy írjon neki, mit veszíthet alapon. Írt, a válasz pedig hamarosan megérkezett: beinvitált minket a stúdióba, ahol egy műsor előtt adott egy 15 perces privát interjút, majd a végén néhány jó szóval még bíztatta is a barátomat. Pluszban még tippeket is adott, hogy mire figyeljen a következő ilyen esetnél. Nekem ez nagyon melengette a szívemet, mert még meg is jegyezte, hogy emlékszik, mikor még ő kapott ilyen feladatokat, mennyire izgult. Elképesztően emberi volt.

És akkor most vissza a Redditre. Schobert Norbit például nem zárták a szívükbe a felhasználók:

„A legk*csogebb schobert norbi volt. Diakmunkas voltam a westend cinema cityben. Lemaradtak a foglalasrol mert nem vettek at a jegyet, amit menet kozben el is adtunk. Elemszort nemi aprot hogy oldjuk meg, majd a nemleges valasz utan felig elfordulva nagyon lenezoen viselkedett, majd megkerdezte, hogy tudom e hogy o ki”.

LL Junior sem épp a legjobb formáját hozta azon a napon, ami miatt ez a bejegyzés megszületett:

„LL Senior Lurdy ház parkolója. Automata előtt konkrétan dührohamot kapott hogy senki nem váltja föl neki a 2000-ét hogy ki tudja fizetni a parkolót. hát mondtam hogy menjél föl a földszintre mint mindenki és váltasd föl . Elég egy gusztustalan stílusú ember sajnos . És ráadásul a gyereke is ott volt vele… Ördög Nóra viszont nagyon kellemes és pozitív csalódás .”

„LL Junior rendszeresen feltűnt 1 éve a körúti kocsmákban a gorillája kíséretében, közben a tulaj számlájára hívta meg a kislányokat. Majd egyik este (Halloweenkor) be lett kérdezve, hogy ő az igazi LL Junior vagy csak jó a jelmez? Ekkor megsértődött és hazament. Tulaj utána egy kör piával köszönte meg hogy végre elküldtük.”

„+1 LL. Seniorra... kolléganőm "rossz" fajta sört csapolt le (nyilvan nem, csak total beallva azt se tudta merre van arccal a kis Napóleon komplexusos) es a kikért 5 korsó sört beontotte a pultba örjöngve...”

A egyik H&M pedig nagyon népszerű a cuki celebnők körében, az itt dolgozó lánynak nagyon pozitív élményei voltak:

„En amikor Obudan a H&M-ben, kasszaztam Kollo Babettnek, nagyon jofej volt, egy masik vasarlonak is segitett levenni valamit amit nem ert el, akkoor volt ott Szandi is a lanyaval, ok is teljesen jofejek voltak, meg egyszer Szulak Andreanak dolgoztak vissza, o is kedves volt, mondjuk mokas mikor az adatait el kell kerni es mondod hogy “egy nevet kerhetek?” amikor teljesen egyertelmu hogy ki all veled szemben :D”

Egy igen aktuális történés kapcsán is fedeztem fel hozzászólást, Tóth Gabiról hagytak pozitív kommentet:

„Mivel a negativ dolgokat is le szoktam irni, leirom a pozitiv dolgokat is: sok eve (7-8) egy kis kozsegben elo ismerosomeknel voltam, eppen volt naluk valami kulteri banzaj, az egyik fellepo Toth Gabi volt. Baromi meleg volt, hogy szam kozott, hogy adjanak vizet az embereknek (tenyleg elkezdett a stabja vizeket osztani) es a gyerekekre is kulon figyelt. A mini koncert utan tok lazan ette a porkoltet mellettem a padon es meg a nyaklancomat is megdicserte. Nekem o ott akkor meglepoen sztaralluroktol mentes volt, abban mar nem vagyok biztos, hogy ez most is igy lenne. Azt azert hozzateszem, hogy ez meg a taltos osanya korszak elott volt, itt meg rocker lany volt :D”

A néhai médiacelebről is sokan nyilatkoztak, meglepően kedvesnek írták le Berki Krisztiánt:

„Berkirol en sem tudok amugy rosszat mondani. Ez a flegma ki ha en nem stilus a medianak szolt. Ha nem volt korulotte kamera, nagyon normalis volt”.

„Berkivel egy időben ugyanabban a kondiban edzettünk, mindig csendes, visszafogott volt.”

Az egyik legfelkapottabb fiatal előadónak szó szerint a lábai előtt hevernek, Dzsúdló valami olyasmi nálunk mint külföldön Keanu Reeves:

„Dzsúdló a mi városunkba kezdte az idei év turnét, és koncert után lejött a “back stage”-ből és kijött a szórakozó hely teraszára cigizni, én meg pont kint beszélgetünk az egyik barátommal és el kezdtünk vele beszélgetni, kb olyan 15-20 percig majd csak azért ment el mert egy kislány rajzolt neki egy képet de nem tudott bejönni mert plusz 16-os volt a hely, de ő ki ment hozzá fotózkodni. Rendkívül földhöz ragadt és közvetlen srác.”

„Vendéglátásban dolgozom, találkoztam ezzel néhány híres/ismertebb emberrel. A legnagyobb cuki Dzsúdló volt, a munkahelyemtől 5 percre lépett fel aznap este, de sajnos nem tudtam megoldani, hogy szabad legyek. A mai napig nem világos teljesen, hogy hogyan csalta oda két barátnőm a munkahelyem teraszára, de azzal a kérdéssel fogadott, hogy: Szia, te vagy az a lány aki nem tudott eljönni a koncertemre mert dolgozni kell?' Legboldogabb pillanatom ever. Megölelt, beszélgettünk pár percet és mindenki ment intézni a dolgát.”

Nekem annyi kérdésem lenne ezzel kapcsolatban, hogy amikor én voltam fiatal, hol voltak az ilyen előadók?

Szintén személyes történettel folytatom tovább. Egy Budapest Parkos fellépésre látogattam el, ahol Molnár Tamás új formációja a Jetlag lépett fel. Molnár Tamásról annyit kell tudni, hogy korábban az Anti Fitness Club énekese volt, én pedig messziről csodálva úgy terveztem, hogy egyszer a férjem lesz. Nem lett. Na de, összejött a fiatalkori példaképemmel Cinthya Dictatorral (egyébként neki lesz a férje) és ő is ott volt ezen az ominózus koncerten. Én egy hatalmas tüllruhában voltam, Cinti sem veszett el a tömegben. Összeszedtem a bátorságomat, odamentem és eldaráltam neki, hogy ő a példaképem, meg mennyire szép, okos, aranyos, meg hogy amúgy én szerelmes voltam a Tomiba. Nagyon nevetett, megölelgetett, mondta, hogy tetszik neki a ruhám és hátravitt bemutatni Tominak is. Csodás lány, határozottan olyan, akinek az ember szívesen lenne a barátnője, mert csak úgy árad belőle a pozitivitás.

Van, akinek a külsejét is megdicsérték a modora mellett, nem meglepően ez Liptai Claudia volt:

Kb. 10 éve pedig egy optikában dolgoztam a Westendben, Liptai Claudia vásárolt tőlem egy napszemüveget, nagyon szép és kedves nő volt. Most pár hete a Zarában találkoztam vele, még mindig bomba a kinézete, és kedves volt az eladókkal.

A Valmar fiús Marics Petinek is van mit csiszolni a modorán, de szerencsére zenésztársa felhúzza a morált:

Nekem Marics Peti volt nagy csalódás élőben,első alkalommal arra fogtam,hogy biztos rossz napja van,mindenkivel megesik,másodszorra jöttem,hogy szimplán csak arrogáns ellenben Valkusz Milán személyisége pozitív csalódásként ért.

Milanra +1, o tenyleg nagyon aranyos es kedves eloben”.

Viszont a cikkünk abszolút győztese Kállay-Saunders András, róla rengetegen hagytak egy-egy személyes élményen alapuló hozzászólást:

„Bobban Kállay akart felszedni mikor még Renivel volt. Nekem nem jött be, nem is szimpi, meg amúgy kit nem akart ő fölszedni?!..”

Minket barátnőimmel az instantban próbált felszedni, nagyon megy neki ezek szerint a szórakozóhelyen csajozás.

Nem tudom a két kezemen megszámolni, hogy az elmúlt 6 évben hányszor láttam bulikba csajokkal összeállni.

Figyeljétek meg, hogy 2 napon belül milyen cikk születik majd ezekből a kommentekből, hogy Kàllay-Saunders mekkora egy csajozógép!

De Pákót sem kell félteni, ha csajozásról van szó:

„Engem egyszer Páko akart felszedni. vagyis üzent vmi security-s manussal h jo a seggem és menjek oda hozza, meghív egy italra . odaintettem neki de nm mentem oda hozza. Hamar tündult a csalódáson mert nm sokkal később két szôkevel lépett le .”

Bár a cikk nem erre lett kihegyezve, de az utolsó kommentelőnek igaza lett. Nektek volt bármilyen személyes élményetek hírességekkel? Osszátok meg velünk!

Forrás: 1, 2, 3

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás